Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Απόφαση - σοκ για τον Γιώργο

Ένα μείζον πολιτικό ζήτημα δημιουργείται, για την οικογένεια Παπανδρέου, 
το κόμμα του αλλά και τους εν δυνάμει πολιτικούς εταίρους του, όπως, είναι το ΠΑΣΟΚ, μετά τη δικαίωση, σε πρώτο βαθμό, του Ερβέ Φαλτσιανί, από το Πρωτοδικείο Αθηνών! 


Να θυμίσω ότι ο Ε. Φαλτσιανί, είχε γράψει στο βιβλίο του ότι «Η Μ. Παπανδρέου έβγαλε 500 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό». Ειδικότερα, το Πρωτοδικείο Αθηνών, απέρριψε την αγωγή του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου κατά του πρώην υπαλλήλου της HSBC Ερβέ Φαλτσιανί. 

Ο Γ.Α. Παπανδρέου ζητούσε να του εκδικαστούν 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, εξαιτίας των αναφορών που γίνονται στο πρόσωπό του στο βιβλίο του Φαλτσιανί. Εμμέσως γίνεται αποδεκτή η θέση του Φαλτσιανί ότι ένας από τους λόγους που ήρθε η τρόικα στην Ελλάδα ήταν πως ο Γ. Παπανδρέου ήταν εκβιαζόμενος, ώστε «να μην αποκαλυφθεί ότι η μητέρα του είχε βγάλει παράνομα 500 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό»! 

Ο Ερβέ Φαλτσιανί σε βιβλίο του που κυκλοφόρησε το 2015 αποκάλυψε ότι η λίστα των χρυσών καταθετών της τράπεζας χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να πιεστεί ο Γ. Παπανδρέου και να αποδεχθεί να παραιτηθεί για να έρθει μια κυβέρνηση (Παπαδήμου) που θα περνούσε το νομοθετικό έργο των Μνημονίων. Δεν ξεχνάμε βεβαίως πως η χρεοκοπία της χώρας ήταν δεδομένη και πως η υπόθεση θα πάει σε δεύτερο βαθμό.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.