Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Το νέο iPhone θα κυκλοφορήσει και σε εκδοχή edge

Το επόμενο smartphone της Apple, το iPhone 8, θα διαθέτει και μία έκδοση με κυρτή οθόνη edge-to-edge διαγωνίου 5,8 ιντσών.

Αναλυτές της Barclays Research καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η Apple θα «μετακινηθεί» προς τα πάνω σε ότι αφορά το μέγεθος της οθόνης εγκαταλείποντας τις 4,7 και 5,5 ίντσες των iPhone 7 και iPhone 7 Plus, αντίστοιχα. Τη θέση τους θα πάρουν δύο νέα μεγέθη: οι 5 ίντσες για το iPhone 8 και οι 5,8 ίντσες για το iPhone 8 Plus.

Αν και το design των νέων συσκευών δεν έχει «κλειδώσει» εκτιμάται ότι η Apple προσανατολίζεται σε σχέδιο με ελαχιστοποιημένο το περιθώριο της οθόνης (bezel) και κυρτές άκρες. Επιπλέον, θεωρείται βέβαιο ότι το iPhone 8 Plus θα είναι η πρώτη συσκευή της αμερικανικής εταιρείας που θα χρησιμοποιήσει οθόνη τεχνολογίας OLED (Organic Light-Emitting Diode).

Κατασκευαστές των νέων οθονών εκτιμάται ότι θα είναι κατά κύριο λόγο η Samsung, με τις LG και Sharp (πλέον ιδιοκτησίας Foxconn) να διεκδικούν μέρος των παραγγελιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άλλες εκτιμήσεις θέλουν την Apple να λανσάρει τρεις εκδοχές του iPhone 8, με τη μία από αυτές να θεωρείται premium συσκευή με οθόνη τεχνολογίας OLED και μια σειρά από πρόσθετα προηγμένα χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, σε μία τελευταία εξέλιξη, το Bloomberg μετέδωσε ότι η Apple θα προσφέρει μόνο μία έκδοση του iPhone 8 με οθόνη OLED, λόγω της έλλειψης που παρατηρείται στην παγκόσμια αγορά για οθόνες αυτές της κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.