Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Σε εξέλιξη ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, ο οποίος, μαζί με τα αγωνίσματα των 5 και 10 χλμ, ξεκίνησε σήμερα νωρίς το πρωί και οδεύει προς την ολοκλήρωσή του.
Ο κενυάτης αθλητής Λούκα Ρότις Λουμπουάν ήταν ο νικητής του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, τερματίζοντας στο Καλλιμάρμαρο στάδιο με χρόνο 2 ώρες, 12 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα που αποτελεί τον 15ο καλύτερο χρόνο της ιστορίας. Δεύτερος ήταν ο συμπατριώτης του Μπένσον Κιπρούτο και τρίτος ο επίσης Κενυάτης Μπερνάρ Κιτούρ.

Πρώτος Έλληνας που τερμάτισε ο Χριστόφορος Μερούσης (8ος στη συνολική κατάταξη) με χρόνο 2 ώρες, 24 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα. Δεύτερος πανελληνιονίκης ήταν ο Κώστας Γκελαούζος και τρίτος ο Δημοσθένης Ευαγγελίδης.

Η πρώτη γυναίκα που πέρασε τη γραμμή του τερματισμού είναι η Νάνσι Αρουσέι με χρόνο 02:38:13., ενώ η πρώτη ελληνίδα είναι η Ράνια Ρεμπούλη με χρόνο 02:49:24.

Νωρίτερα ολοκληρώθηκαν οι κούρσες των 5 και 10 χιλιομέτρων.

Λίγο πριν τον τερματισμό του Αυθεντικού Μαραθωνίου, στο Καλλιμάρμαρο πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, παρουσία των ελλήνων ολυμπιονικών του Ρίο, Λευτέρη Πετρούνια, Σπύρου Γιανιώτα και Άννας Κορακάκη.

Επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης γνωστοποιήθηκε πως ο Ρον Χιλ δώρισε στον ΣΕΓΑΣ το κύπελλο που κατέκτησε στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα το 1969 στην Αθήνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.