Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Ο Οκτώβριος ήταν ο χειρότερος μήνας 15ετίας στην απασχόληση

Χάθηκαν 82.810 θέσεις εργασίας ενώ μία στις δύο θέσεις εργασίας που δημιουργούνται είναι μερικής ή ελαστικής απασχόλησης
Ο πρωθυπουργός μας καλεί μέρα παρά μέρα να υποδεχθούμε την ανάπτυξη. Και το κάλεσμά του πολλαπλασιάζεται από τα κυβερνητικά ηχεία στα ΜΜΕ, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Όμως, αναφέρει το κόμμα, «η πραγματικότητα άλλα λέει. Οι επιχειρήσεις και τα μαγαζιά κλείνουν. Οι επενδύσεις δεν γίνονται και οι αποταμιεύσεις εξανεμίστηκαν για να πληρωθούν φόροι και εισφορές σε ένα κράτος γεμάτο μαύρες τρύπες.

Ο Οκτώβριος ήταν ο χειρότερος μήνας της τελευταίας 15ετίας στην απασχόληση αφού χάθηκαν 82.810 θέσεις εργασίας ενώ μία στις δύο θέσεις εργασίας που δημιουργούνται είναι μερικής ή ελαστικής απασχόλησης. Παραμένουμε πρωταθλητές στην ανεργία, με ολοένα εντυπωσιακότερα αρνητικά ρεκόρ. Με παλιά κόλπα και με νέα λόγια δεν ξεκινάει η παραγωγή», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.