Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Catherine Middleton: Ο William είναι τυχερός που είναι μαζί μου!


Η Κάθριν Μίντλετον, κατάφερε να ενσαρκώσει το όνειρο -ίσως- κάθε κοριτσιού που πιστεύει ακόμα στα παραμύθια. 
Eίναι η πρώτη κοπέλα μεσοαστικής τάξης που κατάφερε να παντρευτεί μελλοντικό Βασιλιά της Αγγλίας.-Aπό τη Μανταλένα Μαρία Διαμαντή


Η Δούκισσα του Κέμπριτζ, Κάθριν Μίντλετον, ταξίδεψε πρόσφατα με τον σύζυγό της Ουίλλιαμ και τα δυο τους παιδιά, στον Καναδά και όπως κάθε φορά, εντυπωσίασε με τις ενδυματολογικές της επιλογές


Σύμφωνα, μάλιστα,με δημοσίευμα της Daily Mail, η Δούκισσα έκανε αρκετές εμφανίσεις κατά την οχταήμερη παραμονή της εκεί, και το κόστος τους έφτανε τις 62.000 λίρες.Εμφανίστηκε με Jenny Packham, Dolce & Gabbana, Alexander McQueen, αλλά και ZARA.

Ποιά είναι, άραγε, η Κάθριν Μίντλετον που καταφέρνει κάθε φορά να τραβά πάνω της όλα τα φλας;



Ας ξεκινήσουμε την ιστορία από την αρχή...

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένα κορίτσι που καταγόταν από οικογένεια ανθρακωρύχων κι εργατών- η Κέιτ.

Η τύχη τη βοήθησε νατην ερωτευτεί ο πρίγκιπας Ουίλλιαμ, να “φορέσει το γοβάκι” της μελλοντικής βασίλισσας της Αγγλίας και να γίνει ένα από τα «Πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως» της λίστας του περιοδικού Time.

Η Κάθριν Μίντλετον, κατάφερε να ενσαρκώσει το όνειρο -ίσως- κάθε κοριτσιού που πιστεύει ακόμα στα παραμύθια. Eίναι η πρώτη κοπέλα μεσοαστικής τάξης που κατάφερε να παντρευτεί μελλοντικό Βασιλιά της Αγγλίας.



Όπλο της ; Η παραδειγματική αυτοπεποίθησή της. Όταν, μάλιστα, κάποιος κάποτε της είπε πόσο τυχερή είναι που γνώρισε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, εκείνη απάντησε «Εκείνος είναι τυχερός που είναι μαζί μου».

Η Κάθριν Ελίζαμπεθ γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου του 1982 στο Reading. Είναι η μεγαλύτερη κόρη της Κάρολ Ελίζαμπεθ Μίντλετον, πρώην αεροσυνοδού, και του Μάικλ Φράνσις Μίντλετον, πρώην πιλότου της British Airways. 


Οι γονείς της είναι ιδιοκτήτες της εταιρείας Party Pieces - εταιρεία ταχυδρομικής παραγγελίας που πουλάει προμήθειες και διακόσμηση για πάρτι. Έχει μία αδελφή, τη Φιλίππα Σάρλοτ (Πίπα), κι έναν αδελφό, τον Τζέιμς Ουίλιαμ. 

Οι γονείς της Κάθριν είχαν τη βάση τους στο Αμμάν της Ιορδανίας από το 1984 μέχρι το 1986. Εκεί η Κάθριν πήγε σε αγγλικό βρεφονηπιακό σταθμό, μέχρι που η οικογένειάτης επέστρεψε στο Βerkshire.

Μετά την επιστροφή της, φοίτησε στο St Andrew`s School, κοντά στο χωριό Pangbourne στο Berkshire και έπειτα για μικρό χρονικό διάστημα στο Downe House. Συνέχισε τις σπουδές της στο Marlborough Collegeκι έπειτα στο Πανεπιστήμιο του Saint Andrews στη Σκωτία.




Εκεί γνώρισε και ερωτεύτηκε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Φημολογείται πως η πρώτη συνάντηση του ζευγαριού έγινε όταν ήταν ακόμηπαιδιά -η 10χρονη τότε Κάθριν είχε παρακολουθήσει έναν αγώνα χόκεϊ του 9χρονου Γουίλιαμ.

HΚάθριν στην αρχή της γνωριμίας της με τον Γουίλιαμ , θα λέγαμε πως δυσκολεύτηκε αρκετά. Το γεγονός ότι δεν προερχόταν από αριστοκρατική οικογένεια, προκαλούσε αρνητικά σχόλια με σκοπό να την ενοχλήσουν. Εκείνη, όμως, ήταν ένα κορίτσι με στόχους, απίστευτη υπομονή, ψυχραιμία κι αυτοπεποίθηση. Χαρακτηριστική είναι η απάντησή της όταν την ρώτησαν αν είχε βάλει φωτογραφία του Γουίλιαμ στο εφηβικό της δωμάτιο; «Πολύ θα το ήθελε!», είπε αποστομωτικά.





Η Κάθριν αποφοίτησε το 2005 με Πτυχίο στην Ιστορία της Τέχνης και βαθμό Άριστα.

Τον Νοέμβριο του 2006 πήρε τη θέση της accessory buyer στην αλυσίδα καταστημάτων ρουχισμού Jigsaw.

Η πρώτη εμφάνιση του ζευγαριού έγινε το Μάρτιου του 2004, όταν βρέθηκαν μαζί στο Κλόστερς να κάνουν σκι. Εκεί τραβήχταν και οι πρώτες τους φωτογραφίες κι από τότε η Κάθριν πήρε τη θέση της “ανεπίσημης κοπέλας του Πρίγκιπα Γουίλιαμ”. Τρία χρόνια αργότερα, στις 14 Απριλίου 2007, η εφημερίδα “The Sun” δημοσίευσε σε “παγκόσμια αποκλειστικότητα” ότι το ζευγάρι χώρισε.Ανέφερε, μάλιστα, κατά λέξη πως ένας κοινός φίλος τους δήλωνε πως η Κέιτ ένιωθε ότι ο Ουίλλιαμ δεν της έδινε την κατάλληλη προσοχή. 

Λίγους μήνες αργότερα, όλα έδειξαν πως αναζωπύρωσαν τη σχέση τους και τον Απρίλιο του 2008, η Κάθριν συνόδευσε τον Ουίλλιαμ στο Τάγμα της Περικνημίδας, μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια. Αρραβωνιάζονται τον Οκτώβριο του 2010 στην Κένυα και στις 29 Απριλίου 2011, στο Λονδίνο, έγινε ο γάμος τους στο Αββαείο του Γουέστμινστερ. 

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν Μίντλετον έλαβαν τον τίτλο του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ και υπολογίζεται ότι περίπου 2,2 δισεκατομμύρια άνθρωποι ανά τον πλανήτη παρακολούθησαν την υπέρλαμπρη τελετή. Ένα σκηνικό σαν να είναι βγαλμένο από παραμύθι.


Ο ολόκληρος τίτλος της ως Αικατερίνης της Αγγλίας είναι: Η Βασιλική Υψηλότητά Της Πριγκίπισσα Γουλιέλμου Αρθρούρου Φιλίππου Λουδοβίκου, Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κόμισσα του Στράθερν, Βαρόνη του Καρρικφέργκας

(Her Royal Highness Princess William Arthur Philip Louis, Duchess of Cambridge, Countess of Strathearn, Baroness Carrickfergus)





Από τότε η δούκισσα του Cambridge διεκπεραιώνει τα βασιλικά της καθήκοντα με απόλυτη επιτυχία, δίνοντας το παρών σε επίσημες και κοινωφελείς εκδηλώσεις.

Η Κάθριν Μίντλετον αποτελεί πρότυπο μητέρας, συζύγου, κι αντικείμενο θαυμασμού για το υπέρκομψο στυλ της και τις ενδυματολογικές της επιλογές. Πρέπει να επισημανθεί πως δεν παραλείπει ναπαραδίδει μαθήματα απλότητας, επιλέγοντας ρούχα από οικονομικές αλυσίδες ενδυμάτων , όπως Zara.

Δεν είναι τυχαίο που όποιο σχεδιαστή και να επιλέξει η Κάθριν, τα ρούχα “λάμπουν” στα χέρια της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της Jenny Packman, ASOS, Catherine Walker. Η τελευταία, μάλιστα, ήρθε στο προσκήνιο τη δεκαετία του 1980, ως μία από τις αγαπημένες της πριγκίπισσας Νταιάνα. Με τη Δούκισσα του Cambridge έγινε και πάλι ανάρπαστη!







Δικαιολογημένα, λοιπόν, έχει συμπεριληφθεί σε πολυάριθμες λίστες με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες.

Ανάμεσα σε αυτές, στην εφημερίδα The Daily Telegraph επιλέχθηκε ως η "Πιο Υποσχόμενη Νεοφερμένη" , καθώς και στη λίστα του 2006 με τίτλο"Λίστα του στιλ: νικητές και χαμένοι". Η Tatler την τοποθέτησε στο νούμερο 8 στη λίστα με τα δέκα "style icons". Συμπεριλήφθηκε, επίσης, στη λίστα με τους πιο καλοντυμένους του 2010 του περιοδικού People και τον Ιούλιο του 2008 στη λίστα των "Παγκοσμίως Πιο Καλοντυμένων" του περιοδικού Vanity Fair.

Στις 22 Ιουλίου 2013 γέννησε το γιο της, στο οποίο δόθηκε το όνομα Γεώργιος Αλέξανδρος Λουδοβίκος και στις 2 Μαίου 2015 γεννήθηκε η κόρη της που ονομάστηκε Καρλότα Ελισάβετ Νταιάνα.




Η Δούκισσα του Cambridge αντιμετώπισε και στις δύο εγκυμοσύνες της το πρόβλημα της υπερέμεσης κύησης- μια σοβαρή αυτή μορφή ναυτίας αφορά περίπου 1-2 στις 100 εγκυμονούσες και απαιτεί συγκεκριμένη αντιμετώπιση.

Αν και μέλλουσα βασίλισσα, η Κάθριν επιμένει να είναι απόλυτα προσγειωμένη, συνετή, αυτοπειθαρχημένη και στοργική μαμά! Επιλέγει να αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο της στα παιδιά της κι ας έρχεται αρκετές φορές αντιμέτωπη με το “βασιλικό πρωτόκολλο”.

Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη για τα παιδιά και για όσους έχουν ανάγκη κι έχει βραβευτεί για τη φιλανθρωπική της δραστηριότητα. Όταν ήταν ακόμα έγκυος στο δεύτερο παιδί της, της απονεμήθηκε το βραβείο Turner Prize Grayson για τη στήριξη της φιλανθρωπικής οργάνωσης The Art Room.


Με αφορμή την Εβδομάδα Ψυχικής Υγείας Παιδιών (16-22 Φεβρουαρίου 2016) στη Μεγάλη Βρετανία, η δούκισσα στέλνει το δικό της μήνυμα για τα παιδιά: “Xωρίς υποστήριξη, οι επιπτώσεις αυτών των προκλήσεων μπορεί να είναι τραυματικές και να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα, όπως άγχος, κατάθλιψη, εθισμό. 

Η ψυχική υγεία ενός παιδιού είναι το ίδιο σημαντική με τη σωματική υγεία και πρέπει να χαίρει της ίδιας υποστήριξης. Ο Γουίλιαμ κι εγώ πιστεύουμε ότι η κινητοποίηση μπορεί να εμποδίσει προβλήματα της παιδικής ηλικίας να διογκωθούν αργότερα στη ζωή.”




Λίγους μήνες πριν, η Βρετανική Vogue γιόρτασε τα 100 της χρόνια με ένα αποκλειστικό εξώφυλλο στο οποίο ποζάρει η Δούκισσα του Cambridge. 

H φωτογράφιση του Josh Ollins έλαβε χώρα στο Norkfolkτης Αγγλία - όπου κατοικεί η βασίλισσα. Η χαμογελαστή Κάθριν για ακόμα μία φορά κλέβει τις εντυπώσεις με την απλότητά της. Ανάμεσα στις στυλιστικές της επιλογές, είναι ένα μπλουζάκι Petit Bateuπου κοστίζει μόνο 35 λίρες.

Η ιστορία της Κάθριν Μίντλετον θα λέγαμε πως αναβιώνει το παραμύθι της Σταχτοπούτας με τον πρίγκιπα και το γοβάκι, ενσαρκώνοντας το “όνειρο”. Στην πραγματική ζωή, φυσικά, ακόμα και οι πριγκίπισσες δε ζουν μια παραμυθένια ζωή καθώς “σύννεφα” δεν παραλείπουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Ας ευχηθούμε η ζωή της Κέιτ να διαψεύσει τον κανόνα...



Πηγές:Vogue, Vanity Fair

1 σχόλιο:

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.