Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Η Μπόκο Χαράμ ξεκλήρισε ένα ολόκληρο χωριό στη Νιγηρία

Αν υποθέσουμε ότι οι θρησκείες περιέχουν κάποιες αρχές και εντολές που θα μπορούσαν να κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο 
και την διαβίωση σ αυτό τον πλανήτη πιό ανθρώπινη, η εμμονή των οπαδών τους να "σώσουν" τους άλλους με το ζόρι και να επιβάλουν τη "μία και μοναδική τους αλήθεια" δια της βίας τις καθιστά μηχανισμούς εχθρικούς πρός το ανθρώπινο είδος και αποδομούν και ότι καλό είναι σε θέση να προσφέρουν στην κοινωνία. 

Προχθές η Μπόκο Χαράμ ξεκλήρισε ένα ολόκληρο χωριό στη Νιγηρία σκοτώνοντας άνδρες γυναίκες και παιδιά.

 
Στο όνομα του Αλλάχ του πολυεύσπλαχνου! Τα ΜΜΕ ελάχιστα ασχολήθηκαν...η Νιγηρία είναι μακριά! Όχι κύριοι η Νιγηρία είναι παντού. Οι Βρυξέλλες είναι παντού. Το Ιράκ είναι παντού. 

Η Λαχώρη είναι παντού, Η εγκληματική δράση των θρησκόληπτων είναι παντού όπως ήταν και στο Μεσαίωνα η αντίστοιχη εγκληματική οργάνωση του Χριστιανισμού . 

Η Ιερά Εξέταση. Με όπλο την παιδεία θα πρέπει να εξαλείψουμε τα φαινόμενα αυτά απ τον 21ο αιώνα! Καμιά κατανόηση "στην πολιτιστική διαφορετικότητα" όταν αυτή είναι εχθρική πρός το ανθρώπινο είδος!

Θανάσης Θεόδωρου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.