Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Βουλευτής έβαλε κάμερα κάτω από φόρεμα συναδέλφου του

Βουλευτής επιχείρησε να φωτογραφήσει γυναίκα συνάδελφό του κάτω από το φόρεμά της, ως αντίποινα γιατί η βουλευτής των φωτογράφισε να καπνίζει.

Βουλευτής επιχείρησε να φωτογραφήσει γυναίκα συνάδελφό του κάτω από το φόρεμά της, ως αντίποινα γιατί η βουλευτής των φωτογράφισε να καπνίζει.

Το απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στην κυπριακή Βουλή, αφορά τους βουλευτές Ανδρέα Κυπριανού και Ειρήνη Χαραλαμπίδου των κομμάτων ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και φέρνει στη δημοσιότητα ο «Φιλελεύθερος», παραθέτοντας μάλιστα την σχετική έκθεση της Αστυνομίας.

Στην έκθεση αυτή αναγράφεται:

- Σε κάποιο στάδιο, οι Ανδρέας Κυπριανού και Φύτος Κωνσταντίνου προχώρησαν προς το παράθυρο της αίθουσας και άναψαν τσιγάρο. Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου φωτογράφισε τους δύο βουλευτές με το κινητό της τηλέφωνο. Την αντιλήφθηκε η Θεοδώρα Βασιλείου (γραμματέας) και έγνεψε προς τους δύο βουλευτές για την κίνηση της Ειρήνης Χαραλαμπίδου. Ο Φύτος Κωνσταντίνου άρχισε να γελά, ενώ ο Ανδρέας Κυπριανού ζητούσε εξηγήσεις, σε έντονο ύφος, από την Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία του απαντούσε.

- Με βάση το ηχητικό υλικό, την ώρα που μιλούσε ο Άριστος Δαμιανού, ο Aνδρέας Κυπριανού της είπε: «Εγώ δεν συμμετέχω πλέον. Με συναδέλφους που φωτογραφίζουν τους συναδέλφους τους δεν έχω τίποτε να πω. Θα βκω να κάμω δηλώσεις ότι η κ. Χαραλαμπίδου είναι ενάντια των Οδηγιών της GRECO». Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου του είπε: «Ανθρωπάκια σαν εσένα και τον Θεμιστοκλέους ξέρω πολύ καλά να τα χειρίζομαι». Τότε ο Ανδρέας Κυπριανού της είπε: «Ανθρωπάκια; Ανθρωπάκια; Ρε τσουλί που εννά πεις για ανθρωπάκια».

- Αμέσως μετά, ο Ανδρέας Κυπριανού κινήθηκε προς το μέρος που βρισκόταν η Ειρήνη Χαραλαμπίδου και τοποθέτησε το κινητό του τηλέφωνο κάτω από το φόρεμά της και προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία.

- Προκλήθηκε ένταση και, σε κάποιο στάδιο, ο Ανδρέας Κυπριανού είπε στην Ειρήνη Χαραλαμπίδου: «Σβήσε τη φωτογραφία να πάμε πάτσι».
Μέσα από τις καταθέσεις που λήφθηκαν, η Αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι:

- Επιβεβαιώνεται ότι οι βουλευτές Ανδρέας Κυπριανού και Φύτος Κωνσταντίνου κάπνιζαν εντός της αίθουσας «Λεμεσός».

- Ο πρόεδρος της Επιτροπής Νίκος Νικολαΐδης, ο βουλευτής Άριστος Δαμιανού, οι κοινοβουλευτικοί συνεργάτες Γιάγκος Σωκράτους, Ιωάννα Φικάρδου και Χρυσάνθη Λοΐζου ανέφεραν ότι ο βουλευτής Ανδρέας Κυπριανού κινήθηκε προς το μέρος της Ειρήνης Χαραλαμπίδου χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο, επιχειρώντας να βγάλει φωτογραφία κάτω από το φόρεμα της Ειρήνης Χαραλαμπίδου.



Πηγή: Φιλελεύθερος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.