Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Λιβιεράτος-Αδάμ: «ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ» τηλεφωνικά-Νέο θερμό επεισόδιο

Και ενώ όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά στο διαζύγιό τους, άνοιξε εκ νέου ο ασκός του Αιόλου, «φυσώντας» μεγάλα μποφόρ στη σχέση του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ.

Αφορμή για το νέο επεισοδιακό καβγάς τους αποτέλεσαν οι δηλώσεις του μοντέλου σε εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου «ακύρωναν» τον γάμο της με τον τραγουδιστή, μιλώντας πλέον για εκείνον όχι με τόσο κολακευτικά σχόλια. Η νέα επίμαχη συνέντευξη-καταπέλτης της Εύης Αδάμ υπήρξε η απάντησή της, σε πρόσφατη συνέντευξη του Λάμπη Λιβιεράτου, που δεν απέκλειε το ενδεχόμενο να βρεθούν στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός του πρώην ζευγαριού, τα όσα αντάλλαξαν μέσω τηλεφώνου, δεν είναι δυνατόν να γραφτούν αφού οι χαρακτηρισμοί είναι βαρείς. Όπως αναφέρουν οι φήμες που κάνουν τον γύρο από στόμα σε στόμα στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, για αρκετή ώρα τσακώθηκαν πολύ άσχημα, απειλώντας ο ένας τον άλλον πως θα κινηθούν νομικά αν συνεχιστεί η δυσφήμηση. Το μόνο που θα μπορέσει να ηρεμήσει αυτή τη στιγμή το «ηφαίστειο» που έχει εκραγεί, είναι οι δυο κόρες τους, που δεν θα ήθελαν ούτε ο Λάμπης Λιβιεράτος ούτε η Εύη Αδάμ να φθείρουν ψυχολογικά με τη προσωπική τους «αντιδικία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.