Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Δεκάδες δημοσιογράφοι συνοδεύουν τον Βαρουφάκη στο Μέγαρο Μαξίμου



Για τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου,
Νωρίτερα ανταποκριτές από όλο τον κόσμο ποδοπατήθηκαν στην είσοδο του ΥΠΟΙΚ προκειμένου να αποσπάσουν μία δήλωσή του

Στο Μέγαρο Μαξίμου κατευθύνονται αυτή την ώρα ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, όπου ο Υπουργός Οικονομικών θα εισηγηθεί την επιβολή capital controls (επιβολή περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων) μετά την συνεδρίαση του Συμβουλίου Συστημικής Ευστάθειας.

Νωρίτερα αποφασίστηκε ότι οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές μία εβδομάδα μέχρι την Δευτέρα 6 Ιουλίου (bank holiday) , την επόμενη δηλαδή της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος.

Τον Γιάνη Βαρουφάκη «συνοδεύουν» δεκάδες δημοσιογράφοι από τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία όπου βρίσκονται στην χώρα προκειμένου να καλύψουν τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις.

Χαρακτηριστικό είναι ότι πριν την Συνεδρίαση του Συμβουλίου της Συστημικής Ευστάθειας ανταποκριτές από όλο τον κόσμο κυριολεκτικά ποδοπατήθηκαν, στην είσοδο του ΥΠΟΙΚ για να αποσπάσουν μία δήλωση του υπουργού Οικονομικών.

«Θα λάβουμε ό,τι μέτρα χρειάζεται για να μην υπάρξει πρόβλημα στην καθημερινότητα του Έλληνα» διαβεβαίωσε ο Γιάνης Βραουφάκης πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Συμβουλίου Συστημικής Ευστάθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.