Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Αυτός είναι ο ασχημότερος σκύλος του κόσμου

Δείτε φωτογραφίες
Ο συμπαθέστατος Κουάζι Μόντο έκλεψε τις εντυπώσεις με την ιδιαίτερη εμφάνισή του και αναδείχθηκε νικητής ανάμεσα σε 27 σκυλιά

Στον διαγωνισμό για την ανάδειξη του «Ασχημότερου Σκυλιού του Κόσμου» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 26 Ιουνίου στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ένας συμπαθέστατος σκύλος ονόματι Κουάζι Μόντο έκλεψε τις εντυπώσεις με την ιδιαίτερη εμφάνισή του και αναδείχθηκε νικητής ανάμεσα σε 27 σκυλιά.

Ο ημίαιμος σκυλάκος με την μικρή σπονδυλική στήλη (στην οποία οφείλει και το όνομά του, που παραπέμπει στον καμπούρη κωδωνοκρούστη της Παναγιάς των Παρισίων) είναι δέκα ετών και, σύμφωνα με τους κριτές, αποτελεί την επιτομή της «υπεροχής στην ασχήμια».

«Δεν μας ενδιαφέρει η ράτσα. Αυτός που μας νοιάζει είναι η εσωτερική ομορφιά και η προσωπικότητα που μπορεί να διαθέτει ένας άσχημος σκύλος», δήλωσε η Κάρεν Σπένσερ, διοργανώτρια του διαγωνισμού.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι πολλά από τα σκυλιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, συμπεριλαμβανομένου και του Κουάζι Μόντο, διασώθηκαν από καταφύγια αδέσποτων και μεγαλώνουν με φιλόζωες οικογένειες που τα υπεραγαπούν, παρά τις όποιες αδυναμίες τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.