Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Τίτλοι τέλους για Νεσχάν και Σιδεράκη



Οι πρώτες χωριστές εμφανίσεις τους επιβεβαίωσαν τις φήμες που έκαναν εδώ και καιρό τον γύρο στα πηγαδάκια της showbiz.
Η Νεσχάν Μουλαζίμ και ο Γιάννης Σιδεράκης έριξαν, όπως όλα δείχνουν, τίτλους τέλους στη σχέση τους. Το μοντέλο και ο ποδοσφαιριστής πέρασαν με διαφορετικές παρέες τις ημέρες του Πάσχα, γεγονός που πρόδωσε το καλοφυλαγμένο μυστικό τους. 

Ο γκολκίπερ της Καλλονής εθεάθη στο νησί των ανέμων με την παρέα του, να διασκεδάζει άνετος και χαλαρός. Τη Μεγάλη Παρασκευή το μεσημέρι έφαγε μαζί με δυο φίλους του στην παραλία του Ορνού και στη συνέχεια ακολούθησε τον Επιτάφιο.

Μάλιστα το ίδιο βράδυ εθεάθη να διασκεδάζει μέχρι τελικής πτώσεως στα Αστρα μαζί με τον ποδοσφαιριστή του Πλατανιά Δημήτρη Σιαλμά. Κάποια στιγμή μάλιστα στην ανδροπαρέα προστέθηκε και ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, με τον οποίο διατηρεί φιλική σχέση. Η Νεσχάν, από την άλλη, έμεινε πιστή στις παρέες που είχε όταν έβγαινε μαζί με τον αγαπημένο της. Ετσι πέρασε τις γιορτές με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντσογλου. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram μία φωτογραφία από το πασχαλινό τραπέζι που έγινε εντός της πρωτεύουσας. Καλεσμένοι του ζευγαριού ήταν λίγοι φίλοι, ανάμεσά τους και η φρεσκοχωρισμένη, όπως όλα δείχνουν, Νεσχάν Μουλαζίμ.

Μπορεί να χώρισαν, ωστόσο παραμένει μυστήριο αν η Τουρκάλα καλλονή και ο τερματοφύλακας είχαν προχωρήσει τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα, έχοντας τελέσει πολιτικό γάμο. Μεγάλος ντόρος είχε γίνει με δημοσιεύματα, που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν, ότι μέσα στα Χριστούγεννα τελέστηκε μυστήριο στο δημαρχείο Χαϊδαρίου -όπου μεγάλωσε ο ποδοσφαιριστής- παρουσία συγγενών και ελάχιστων φίλων. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεόνυμφοι είχαν περάσει μερικές ημέρες στην Αράχοβα (και τότε μαζί με τους κολλητούς φίλους τους Αγγελική Ηλιάδη και Σάββα Γκέντσογλου). Την είδηση του γάμου τους ωστόσο δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε ποτέ κανείς τους. Από την άλλη, ούτε για τον χωρισμό έχουν μιλήσει. Οι σόλο εμφανίσεις τους όμως ολοένα και πληθαίνουν.

Οσον αφορά την εγκυμονούσα Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντσογλου, επέλεξαν να περάσουν τις γιορτές με φίλους, αφού μετά τις δηλώσεις της μητέρας του ποδοσφαιριστή και την άρνησή της προς το πρόσωπο της τραγουδίστριας, οι σχέσεις τους έχουν παγώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.