Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Τρεις Λαλούν και Δυό Αρμέγουν….


Ιουνίου 13, 2007 ·
Ο Tsopanis, το μαύρο πρόβατο,όλα τα ζώα που υπάρχουν στο mantri 
αλλά και αυτά που το επισκέπτονται αλλά και εγώ σαν ειδικευμένος γευσηγνώστης εγγυόμαστε ότι κανένα από τα ζώα που υπάρχουν αλλά και επισκέπτονται το mantri δεν καταναλώνουν μεταλλαγμένα προϊόντα.


 Και είμαι εγώ εγγυητής για αυτό, μια και προσέχω πολύ το διαιτολόγιο μου… Μπορεί να τρώνε ότι φόλα τους προσφέρουν, μπορεί να τρώνε ότι σαβούρα να ναι αλλά έξω από εδώ. Εδώ μέσα τρώνε μονό υγιεινές τροφές, τριφύλλι, σανό, πουρνάρια άντε και κανένα ραδίκι… Η παραγωγή του γάλακτος μας είναι από τις καλύτερες στον κόσμο και έχουμε και προβατάκια εκτός από αγελαδίτσες που βγάζουν γάλα light φυσικό, χωρίς συντηρητικά.
Εάν νομίζεται ότι εκεί έξω οι υπόλοιποι σας αγαπούν και σας προσέχουν όσο εμείς εδώ είστε γελασμένοι…




Προσοχή! Tα προϊόντα αυτά προέρχονται ή είναι πιθανό να προέρχονται από ζώα που έχουν τραφεί µε µεταλλαγµένους οργανισµούς.
Αυτή η κατηγορία περιλαµβάνει επίσης τα προϊόντα των εταιριών που έχουν δώσει ασαφείς απαντήσεις και τα προϊόντα εταιριών που δεν έχουν απαντήσει στο σχετικό ερωτηµατολόγιο.

Carnation Nestlé
Dolca Nestlé
Lurpak Arla
Mister Cheez Τυρί – ΤριγωνάκιαFriesland
N’Joy ΦΑΓΕ
Neslac Nestlé
Αγνό Κρέμα Γάλακτος Αγνό
Αγνό Τυροκομικά Αγνό
Αγνό Φρέσκο Γάλα Αγνό
Αλπίνο Βούτυρο Αλπίνο
Αλπίνο Τυροκομικά Αλπίνο
Αλπίνο Φέτα Αλπίνο
Βίγλα Τυροκομικά Βίγλα
Δέλτα Κρέμα Γάλακτος Δέλτα
Δέλτα Μilko Δέλτα
Δέλτα Φέτα Δέλτα
Δέλτα Φρέσκο Γάλα Δέλτα

GreenPeace

Δηλ. Γαργάλα τα, γαργάλα τα, να κατεβούν παχιά τα γάλατα…
Στο βωμό του κέρδους πασάρουν όλα τα μεταλλαγμένα και τα τρώμε. Αλήθεια κανείς δεν αναρωτιέται, τόσα γάλατα, τόσα γιαούρτια και τόσα τυριά που βγάζει η Ελλάδα, το γάλα που το βρίσκουν; Σιγά την παραγωγή που έχουμε…

Φάρος ανάμεσα σε όλα αυτά τα σκατά ο Ολυμπος φυσικά… και φυσικά όπως κάθε τι καλό πέφτουν τα σκατά να το πνίξουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.