Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Σοκάρει η αυτοκτονία του 14χρονου μαθητή στα Ν. Προάστια – Τι έγραφε το σημείωμα που άφησε

Ενας 14χρονος μαθητής αυτοκτόνησε στο σπίτι του τα ξημερώματα της Κυριακής. 

Συγκλονισμένα είναι τα νότια προάστια από την είδηση ότι ένα 14χρονο αγόρι στην Αργυρούπολη αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, εξαιτίας του bullying που είχε υποστεί. 

Ο μαθητής που είναι ο μικρότερος γιος παράγοντα της αντιπολίτευσης σε δήμο των νοτίων προαστίων βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σημείωμα που βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα του παιδιού στο οποίο εξηγεί ότι πήρε την μοιραία απόφαση καθώς δεν άντεχε το bullying που δεχόταν από συμμαθητές του κατονομάζοντας μάλιστα συγκεκριμένα άτομα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr το παιδί αφού επέστρεψε στο σπίτι του μετά από πάρτι, πήρε τηλέφωνο τους γονείς του να δει τι ώρα θα επέστρεφαν σπίτι για να βεβαιωθεί ότι έχει χρόνο να εκτελέσει το μακάβριο σχέδιο του. Στη συνέχεια έφτιαξε μια θηλιά και κρεμάστηκε στη βεράντα του σπιτιού του.

Το παιδί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,  άφησε σημείωμα στο οποίο έγραφε:
 «Θέλω να καταστρέψετε, αυτούς που με κατέστρεψαν».
Την υπόθεση ερευνά το Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.