Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Ομόνοια: Χειροπέδες σε 63χρονο παιδόφιλο που επιχείρησε να αποπλανήσει 14χρονη

Οι γονείς του κοριτσιού «συνέλαβαν» τον ηλικιωμένο με τις αρρωστημένες διαθέσεις

Ένας 63χρονος άνδρας, ο οποίος προσπαθούσε να αποπλανήσει ανήλικες μαθήτριες στις οποίες μάλιστα έστελνε πορνογραφικό υλικό, «συνελήφθη» από γονείς παιδιών στην περιοχή της Ομόνοιας.

Η αποκάλυψη για τις αρρωστημένες διαθέσεις του έγινε όταν μία 14χρονη έλαβε χυδαίο μήνυμα από τον λογαριασμό του στα social media και μίλησε στους γονείς της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος δεν δίστασε να στείλει στο κορίτσι πορνογραφικό υλικό και μήνυμα στο οποίο την καλούσε να συνευρεθούν ερωτικά. Το μήνυμα το είδε και μία 15χρονη φίλη της 14χρονης. Αρχικά υπήρχε η σκέψη ότι μπορεί να είναι φάρσα από κάποιον συνομήλικό τους, ωστόσο, διαπιστώθηκε πως αποστολέας ήταν ένας 63χρονος άνδρας.

Την πρωί της Παρασκευής (9/6), ο 63χρονος έστειλε ξανά μήνυμα στο παιδί και προσπάθησε να επικοινωνήσουν και με κλήση, ενώ το Σάββατο (10/6) αφού κατάλαβε ότι έχουν ενημερωθεί οι γονείς του παιδιού, ο ηλικιωμένος με τις αρρωστημένες διαθέσεις άρχισε να ισχυρίζεται σε μηνύματα ότι οι φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου δεν προορίζονταν για την 14χρονη. Τελικά οι γονείς, παρά την αναστάτωσή τους, βρήκαν τη ψυχραιμία να κλείσουν «ραντεβού» με τον άγνωστο μέχρι εκείνη την ώρα άντρα.

Το ραντεβού ορίστηκε για το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ομόνοια. Εκεί τον ακινητοποίησαν, ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ. και τελικά συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.