Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Τελευταίες ημέρες για τα τέλη κυκλοφορίας: Σου έχουμε τη λύση για να ξενοιάσεις!

Τι είναι το «BNPL: αγόρασε τώρα, πλήρωσε αργότερα» και πώς μπορεί να σε βοηθήσει στην εξόφληση των τελών κυκλοφορίας;

Τικ τακ, τικ τακ… οι δείκτες του ρολογιού γυρνάνε ασταμάτητα και με κάθε χτύπο νιώθεις και τους χτύπους της καρδιάς σου να ανεβαίνουν, καθώς συνειδητοποιείς ότι ο χρόνος τελειώνει και εσύ ακόμη να εξοφλήσεις τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σου.

Στις 28 Φεβρουαρίου θα ακουστεί και το τελευταίο τικ τακ του ρολογιού το οποίο και θα σημάνει τη λήξη της προθεσμίας, μετά το πέρας της οποίας αν δεν έχεις προλάβει να τα εξοφλήσεις θα υποστείς κυρώσεις.

Φυσικά και κανείς δεν αφήνει το χρόνο να περάσει χωρίς λόγο, προφανώς και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ένα σωρό υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε τι να προλάβουμε να τακτοποιήσουμε. Κατανοούμε το άγχος σου, διότι και εμείς είχαμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα… τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα. Διότι, από τότε που ανακαλύψαμε την υπηρεσία του wallet+ της Hellas Direct, το τικ τακ του ρολογιού σταμάτησε να μας αγχώνει.


Μέσω του wallet+ της Hellas Direct πραγματοποιείς τις αγορές σου στη στιγμή και τις εξοφλείς αργότερα!

Το wallet+ είναι πλήρως εναρμονισμένο με τη φιλοσοφία του BNPL (αγόρασε τώρα, πλήρωσε αργότερα) η οποία απορρέει από την ανάγκη των καταναλωτών να αγοράζουν αγαθά και υπηρεσίες που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν άμεσα οικονομικά, αλλά θα μπορέσουν να τα εξοφλήσουν μετέπειτα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το wallet+ σου επιτρέπει να εξοφλήσεις τα τέλη κυκλοφορίας τώρα, αλλά να τα πληρώσεις αργότερα σε δόσεις, χωρίς πιστωτική και με επιτόκιο ακόμα και 0%!

Πιο συγκεκριμένα, αν το ποσό των τελών για το αυτοκίνητο ή τη μηχανή σου είναι από 20 έως 350 ευρώ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία BNPL (αγοράζεις τώρα, πληρώνεις αργότερα) με εξόφληση σε 4 δόσεις και επιτόκιο 0%. Για ποσά από 351 έως 2.000 ευρώ η εξόφληση της χρηματοδότησης γίνεται σε 6 ή 12 δόσεις με επιτόκιο που ξεκινά από το 12,6%.

Μπες και εσύ στη σελίδα του wallet+, επίλεξε «Τέλη κυκλοφορίας 2023», δώσε τα στοιχεία σου και ολοκλήρωσε την αίτησή σου στο online περιβάλλον της τράπεζας που έχεις επιλέξει.

Αυτό ήταν! Μέσα σε ελάχιστα λεπτά θα γνωρίζεις εάν το αίτημα σου έχει εγκριθεί. Έτσι τα τέλη πληρώνονται από την υπηρεσία, ενώ εσύ παραλαμβάνεις το αποδεικτικό πληρωμής.


Το wallet+ είναι διαθέσιμο σε όλους, είτε είναι ασφαλισμένοι στην Hellas Direct είτε όχι.

Επίσης, δεν χρησιμεύει μόνο για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας, αλλά γενικά σε ό,τι και αν χρειάζεται το αυτοκίνητο σου, αφού είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση για όλα τα έξοδα του αυτοκινήτου, που σου επιτρέπει να ανταποκρίνεσαι στη στιγμή.

Χρησιμοποίησε τώρα την υπηρεσία wallet+ της Hellas Direct και άσε το ρολόι να κάνει όσα τικ τακ θέλει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.