Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Ραγδαία κλιμάκωση των πολεμικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία

Προς ραγδαία κλιμάκωση των πολεμικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία

Προς ραγδαία κλιμάκωση των πολεμικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία και στις σχέσεις της Ρωσίας με τη Δύση και πιο συγκεκριμένα, με τις ΗΠΑ, την Γερμανία και την Γαλλία, βαίνουμε από σήμερα, καθώς μετά την εξαγγελία που είχε κάνει πριν μερικές ημέρες η Γαλλική κυβέρνηση, ότι θα αποστείλει στην Ουκρανία ελαφρά τεθωρακισμένα AMX-10 RC, δηλαδή δυτικού τύπου άρματα μάχης.

Κάτι που δεν είχε συμβεί ως τώρα, πριν από λίγη ώρα, και όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters και αναμεταδίδουν πλήθος ξένων μέσων ενημέρωσης, με κοινή τους δήλωση, ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς, ανακοίνωσαν την αποστολή Αμερικανικών αρμάτων μάχης M2 Bradley και Γερμανικών ΤΟΜΑ Marder, ώστε να βοηθήσουν περισσότερο τον Ουκρανικό στρατό, ενώ η Γερμανία θα στείλει επίσης και μια συστοιχία του αντιπυραυλικού συστήματος Patriot.

LeLo CaNa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.