Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Χρήμα με το τσουβάλι

Οι επικοινωνιακές καμπάνιες για τις εκλογές του φθινοπώρου στις ΗΠΑ, είναι πλέον σε κάθε γωνιά του Διαδικτύου.

Και καθώς οι πλατφόρμες οπτικοακουστικού περιεχομένου διαρκούς ροής στην πλειονότητά τους έχουν λανσάρει τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους με χαμηλότερη μεν συνδρομή, αλλά με χρόνο για προβολή διαφημίσεων, γίνεται χαμός και στα δύο πολιτικά στρατόπεδα.

Για τις εκστρατείες των δύο πλευρών, Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανών, αναμένεται να δαπανηθούν 1,2 δισ. δολάρια σε διαφημίσεις streaming αυτή την ενδιάμεση περίοδο, σύμφωνα με πρόσφατες εκτιμήσεις της εταιρείας αναλύσεων Kantar.

«Η συνδεδεμένη τηλεόραση είναι πραγματικά η “μεγάλη ιστορία” στην πολιτική διαφήμιση φέτος» σύμφωνα με την Γκέις Μπρίσκο, ανώτατο επιτελικό στέλεχος της Basis Technologies, μια εταιρεία λογισμικού διαφήμισης και μάρκετινγκ του Λος Άντζελες. «Σε κάθε προεκλογική καμπάνια, είτε πρόκειται για πολιτειακές νομοθετικές εκλογές είτε για αυτοδιοικητικές, όλοι μα όλοι επιδιώκουν να αξιοποιήσουν την ιντερνετική τηλεόραση».

Τα νέα είναι εξαιρετικά για τις υπηρεσίες streaming, οι οποίες θα μπορούσαν να δουν τα διαφημιστικά τους έσοδα να αυξάνονται έπειτα από λίγους δύσκολους μήνες με προβλήματα στην αλυσίδα εφοδιασμού (λόγω πανδημίας) και την άνοδο του πληθωρισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.