Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Λύθηκε το μυστήριο του τεράστιου τραπεζιού που κάθισαν Πούτιν και Μακρόν στο Κρεμλίνο

Έλυσε το μυστήριο ο Εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ για τις θέσεις που κάθισαν Πούτιν και Μακρόν στο τεράστιο τραπέζι της αίθουσας του Κρεμλίνου

Η εικόνα που έγινε viral, σχολιάστηκε δεόντως και γέννησε σειρά θεωριών συνομωσίας.

Όπως δήλωσε σήμερα ο Πεσκόφ οι ιδιαιτερότητες των συναντήσεων μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και των ξένων προσκεκλημένων του στο Κρεμλίνο συνδέονται με τους διαφορετικούς κανόνες κατά του Covid-19 στις διάφορες χώρες.

«Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο Πούτιν μιλάει απευθείας στους καλεσμένους του, πολύ κοντά τους, καθισμένος μπροστά στο τζάκι στο γραφείο του διευθυντή, σφίγγουν τα χέρια. Και σε κάποιες συνομιλίες που λαμβάνουν χώρα στο τραπέζι, στις πλευρές κατά μήκος, αυτή η απόσταση είναι περίπου έξι μέτρα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, απαντώντας σε ερώτηση του TASS.

«Αυτό οφείλεται πραγματικά στο γεγονός ότι ορισμένοι ηγέτες ακολουθούν τους δικούς τους κανόνες και δεν έχουν σκοπό να αλληλοεπιδράσουν με τον οικοδεσπότη όσον αφορά την κοινή χρήση τεστ» είπε ο Πεσκόφ προσθέτοντας ότι «το αντιμετωπίζουμε με κατανόηση, αυτή είναι μια συνηθισμένη παγκόσμια πρακτική.»

«Έτσι σε αυτή την περίπτωση, μπαίνει σε εφαρμογή το πρωτόκολλο των πρόσθετων μέτρων για την προστασία της υγείας του προέδρου μας και των καλεσμένων μας ταυτόχρονα, και τότε ισχύει η μεγαλύτερη απόσταση», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

«Εάν οι ιατροί, οι ειδικοί σε θέματα λοιμωδών νοσημάτων αλληλοεπιδρούν και γίνονται αμοιβαίες εξετάσεις, τότε υπάρχει η δυνατότητα να αποφευχθούν τέτοιοι περιορισμοί και να υπάρξει άμεση επαφή», διευκρίνισε.

«Δεν υπάρχει καμία πολιτική σε αυτό, όλοι το γνωρίζουν πλήρως αυτό και δεν παρεμβαίνει με κανένα τρόπο στις διαπραγματεύσεις, που είναι το κύριο πράγμα», τόνισε ο Πεσκόφ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.