Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Εντυπωσιάζουν και μαγεύουν τα γλυπτά από πάγο στο Φεστιβάλ Χιονιού της Χαρμπίν στη Κίνα ■ΒΙΝΤΕΟ

Η έκθεση Χιονιού και Πάγου της Χαρμπίν συγκεντρώνει γλύπτες από όλον τον κόσμο

Χιλιάδες επισκέπτες συγκεντρώνει για άλλη μία χρονιά το φημισμένο Φεστιβάλ Χιονιού της Χαρμπίν στη βορειοανατολική Κίνα. Φέτος, οι υπέροχες δημιουργίες των καλλιτεχνών που λαξεύουν τον πάγο είναι εμπνευσμένες από τους επερχόμενους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Ο απόλυτος προορισμός για να θαυμάσεις γλυπτά από πάγο

Η έκθεση Χιονιού και Πάγου της Χαρμπίν συγκεντρώνει γλύπτες από όλον τον κόσμο που θέλουν να επιδείξουν τα αριστουργήματά τους στον πιο ονομαστό χώρο δημιουργίας γλυπτών.

Το φετινό φεστιβάλ που άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό τον Δεκέμβριο και θα διαρκέσει μέχρι τον Φεβρουάριο, δέχεται επισκέπτες από ολόκληρη την Κίνα.

Για την προετοιμασία του φεστιβάλ οι καλλιτέχνες του πάγου εργάζονταν από τις έξι το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου κόβοντας τεράστια κομμάτια πάγου από τον ποταμό που διασχίζει την πόλη.

Η φετινή θεματική της έκθεσης χιονιού και πάγου είναι οι επερχόμενοι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου, οπότε τα περισσότερα γλυπτά είναι αφιερωμένα στο μεγάλο αθλητικό γεγονός του χειμώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.