Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Dior στο Καλλιμάρμαρο: Live streaming το εμβληματικό show

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Καλλιμάρμαρο το εμβληματικό show του οίκου μόδας Dior.

Με το «Dior celebrates Greece», ο γαλλικός Οίκος τιμά τα 200 χρόνια από την έναρξη της ελληνικής Επανάστασης και τον ρόλο της Ελλάδας στη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού πολιτισμού.


Για την εκδήλωση έχουν φθάσει από κάθε γωνιά της γης οι 400 καλεσμένοι και διεθνείς προσωπικότητες που έλαβαν την πολυπόθητη πρόσκληση του Οίκου, απευθείας από το Παρίσι.

Για τον οίκο Dior, η παρουσίαση της συλλογής στο Καλλιμάρμαρο, αποτελεί μια ξεχωριστή εκδήλωση όπου τιμάται η Ελλάδα και η άριστη τεχνογνωσία των Ελλήνων που μεταφέρθηκε από γενιά σε γενιά στο πέρασμα των χρόνων και στην οποία στόχος είναι οι αισθητικές αξίες και η ποιότητα που πρεσβεύει ο Οίκος να ταυτιστούν με τις έννοιες Phos (φως) και Kallos (ομορφιά) που ξεκίνησαν να λάμπουν πριν 2.500 χρόνια στην Αθήνα.

Τα 85 μοντέλα του Dior δεν περπάτησαν στην πασαρέλα όπως συμβαίνει συνήθως στα ντεφιλέ. Ακολούθησαν τις καμπυλωτές διαδρομές του Παναθηναϊκού Σταδίου, κάνοντας αρκετές φορές τον κύκλο του, σαν εναλλακτικοί δρομείς ομορφιάς, φορώντας τα υπέροχα ρούχα που σχεδίασε η διεθνώς καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Maria Grazia Chiuri, εμπνευσμένη από τις μελέτες της αλλά και τις επισκέψεις της στα σημαντικότερα αρχαιολογικά μνημεία αυτού του τόπου που γέννησε τη Δημοκρατία και εμφύσησε σε ολόκληρο τον κόσμο τις διαχρονικές αξίες.



Δείτε στιγμιότυπα από την προσέλευση των προσκεκλημένων: 

Κατρίν Ντενέβ




Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη


Λάκης Γαβαλάς με μία φίλη του

Άνια Τέιλορ Τζόϊ


Γιάννα Αγγελοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.