Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Η 1η ξυριστική μηχανή στον κόσμο με θερμαινόμενη μπάρα

Πάνω που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, η Gillette Labs φέρνει την 1η ξυριστική μηχανή στον κόσμο με θερμαινόμενη μπάρα!

Αυτή η αξέχαστη αίσθηση της ζεστής πετσέτας στο πρόσωπο, όταν ξυρίζεσαι σε ένα decent κουρείο; Ε, λοιπόν, αυτή την αίσθηση σου φέρνει τώρα η Gillete Labs καθημερινά, στο μπάνιο σου! Και εξηγούμαι.

Η Gillette Labs σού παρουσιάζει την 1η ξυριστική μηχανή με θερμαινόμενη μπάρα!

Η Heated Razor (Θερμαινόμενη Ξυριστική Μηχανή) σχεδιάστηκε για να σου χαρίζει την αίσθηση ξυρίσματος με ζεστή πετσέτα, σε κάθε κίνηση!

Και εκεί που το καθημερινό ξύρισμα έμοιαζε με αγγαρεία, λόγω των ερεθισμών που μπορεί να προκαλέσει, τώρα ανατρέπονται όλα και μια νέα απολαυστική εμπειρία ξεκινά καθημερινά με την αίσθηση ξυρίσματος στο πρόσωπό σου, με ζεστή πετσέτα!

Ποια είναι τα μοναδικά χαρακτηριστικά της νέας Gillette Labs Heated Razor:

Θερμαινόμενη μπάρα

Η θερμαινόμενη μπάρα από ανοξείδωτο ατσάλι, κατανέμει τη θερμότητα άμεσα και ομοιόμορφα, μαλακώνοντας την επιδερμίδα σου. Έτσι έχεις την αίσθηση ξυρίσματος με ζεστή πετσέτα, σε κάθε πέρασμα!

Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία

Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείς εύκολα να επιλέξεις μεταξύ δύο επιπέδων θερμότητας (43° C ή 50° C) ανάλογα με τις προτιμήσεις σου. Οι 4 «έξυπνοι» αισθητήρες, προσφέρουν μία ασφαλή, ομοιόμορφη και σταθερή ζεστασιά σε κάθε κίνηση, μαλακώνοντας την επιδερμίδα.

Τεχνολογία FlexDisc

Διασφαλίζει τη βέλτιστη επαφή της θερμαινόμενης μπάρας με το δέρμα.

Προηγμένη Τεχνολογία 5 Λεπίδων

Διαθέτει τις πιο προηγμένες λεπίδες της Gillette Labs για να προσφέρει απίστευτη άνεση.


Αδιάβροχη

Είναι100% αδιάβροχη για άνετο ξύρισμα στο νιπτήρα ή στο ντους.

Ασύρματη μαγνητική φόρτιση

Τοποθετείται κάθετα σε μια ασύρματη μαγνητική βάση φόρτισης.

Μπαταρία ιόντων λιθίου

Διαρκεί έως και για 6 χρήσεις.

Χρησιμοποιείται αποκλειστικά με ανταλλακτικές κεφαλές Gillette Labs με θερμαινόμενη μπάρα

Η καινοτόμα ξυριστική μηχανή της Gillette Labs έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις των καταναλωτών παγκοσμίως, αποσπώντας το βραβείο “Engadget’sPeople’sChoice” στα Consumer Electronics Show 2019.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.