Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Ο Alpha αποχαιρετά την Ελένη Μενεγάκη – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από την τηλεόραση – όπως η ίδια γνωστοποίησε στο τηλεοπτικό κοινό – έπειτα από 30 περίπου χρόνια καθημερινής παρουσίας στους δέκτες μας.

Από αυτά, τα 15 τελευταία χρόνια, το κοινό την έβλεπε μέσα από τη συχνότητα του Alpha με τον σταθμό να εκδίδει δελτίο τύπου στο οποίο αποχαιρετά την παρουσιάστρια, ευχαριστώντας την για τη μακρόχρονη συνεργασία τους.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Σήμερα, 15 χρόνια μετά την πρώτη «καλημέρα», ο Alpha αποχαιρετά την Ελένη Μενεγάκη, την ευχαριστεί για τη συνεργασία, τις δυνατές τηλεοπτικές στιγμές και της εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα σχέδιά της.

Το on air φιλί στον Ματέο, τα τέσσερα παιδιά της και η τηλεθέαση της τελευταίας εκπομπής

Τίλους τέλους έγραψε την Τετάρτη η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, έχοντας κάνει ήδη γνωστή την απόφασή της να αποχωρήσει από τα τηλεοπτικά δρώμενα έπειτα από 29 χρόνια καθημερινής παρουσίας στους δέκτες μας.

Η χθεσινή εκπομπή ήταν ιδιαίτερη με μπόλικη συγκίνηση, αλλά και ένα δυνατό φινάλε με τη Μενεγάκη να φιλά on air τον σύζυγό της Ματέο κι έπειτα να αγκαλιάζει ένα ένα τα παιδιά της τα οποία έδειξε για πρώτη φορά στην κάμερα.

Η τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αύξησε τα νούμερα τηλεθέασης, χαρίζοντας στον σταθμό του Alpha 17,7% στο γενικό και 23,8% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα, η εκπομπή έφτασε σε τέταρτο έως το 29%.

Δείτε πώς αποχαιρέτησε η Ελένη τα 29 χρόνια τηλεόρασης...




 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.