Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Τα καλύτερα ζυμαρικά Gragnano είναι τώρα και στην Ελλάδα

Θα είναι επίσης ότι ο χρόνος περνά γρήγορα, αλλά ορισμένα πράγματα τα αφήνουν χαραγμένα στα μάτια και στο μυαλό, όπως συνέβη χθες.


Ήταν το έτος 2015, βασικά «μόνο» και πριν από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, όταν, μεταξύ των σταδίων ενός Γάλλου ηθοποιού γνωστού στον κόσμο, όπως και ο  Gérard Depardieu , ο οποίος έκανε στην Ιταλία να ηχογραφήσει τα επεισόδια μιας εκπομπής στην τηλεόραση από Το κράτος Transalpine είναι αυστηρά αφιερωμένο σε καλό φαγητό στον κόσμο, προσγειώθηκε στο Gragnano, την πόλη των ζυμαρικών και την κοιλάδα των ελαιοτριβείων που είναι γνωστά στον κόσμο, και για να καταλάβει πώς παράγεται το καλύτερο ζυμαρικά επέλεξε το Pastificio Gentile για να τεκμηριώσει με τις κάμερες του τρόπο σε αυτό το  εργοστάσιο ζυμαρικών  , είναι σε θέση να δώσει όλη την ποιότητα που αυτό τα ζυμαρικά διατηρούνται και παραδίδονται στον κόσμο με αυστηρότητα και πάθος.

Η υποδοχή ήταν η παροιμία που η οικογένεια Zampino, με όλους τους συνεργάτες του, ξέρει πώς να κρατήσει όποιον έχει την περιέργεια και το ενδιαφέρον να καταλάβει πώς ένα ζυμαρικό μπορεί να γίνει θρίαμβος της γεύσης.

Πώς αυτό το βασικό προϊόν της μεσογειακής διατροφής κατάφερε να ανέβει στις κορυφές και τις απολαύσεις να γίνει αυτό που είναι σήμερα παντού στον κόσμο.
Ο Gérard Depardieu ρωτάει, είναι ενθουσιασμένος, αγγίζει τους νεκρούς που παράγονται με το χέρι του, ακούει τις εξηγήσεις του Alberto Zampino , επαινεί τη μεγάλη αξία της Natale Zampino , ενθουσιάζεται για τον και Pasquale Zampino ενθουσιασμό του Alberto .
Αυτό που το γαλλικό κοινό είχε την ευκαιρία να δει ήταν το επεισόδιο που θέλαμε να σας προσφέρουμε εδώ αποκλειστικά αφιερωμένο στην επίσκεψη στο Gentile Pasta Factory .



Εν τω μεταξύ, από αυτήν την επίσκεψη σε αυτήν την ουρά το 2018, άλλα αποτελέσματα έχουν φτάσει για το Pastificio Gentile και νέες πρωτοβουλίες να είναι σε θέση να ενοποιήσουν την πορεία μιας ποιότητας που πρέπει πάντα να είναι υψηλή και ότι ο Alberto και ο Pasquale Zampino επιθυμούν να βελτιωθούν σε ό, τι κάνουν.

Έτσι γεννήθηκε μια νέα σειρά ζυμαρικών που λέει την επιθυμία της εταιρείας να εστιάσει την προσοχή στην περιοχή της Καμπανίας με τις μικρές πραγματικότητες που την καθιστούν υπέροχη. Το "Grano Italiano" είναι ένα έργο που εκφράζει συγκεκριμένα αυτήν την ιδέα συγκεντρώνοντας τους στόχους του  Pastificio Gentile και μια άλλη αριστεία της περιοχής, όπως η Selezione Casillo , συνεργάτης με την οποία η εταιρεία Gragnano έχει ήδη μια ενοποιημένη σχέση για την προμήθεια σιμιγδάλι Ιταλική αριστεία.



Η συμφωνία που υπογράφηκε είναι μόνο η αρχή μιας πορείας που θέλει να επιτύχει έναν
φιλόδοξο στόχο: να προσφέρει ένα προϊόν εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά από την
Καμπανία. Το σιτάρι θα καλλιεργηθεί στα χωράφια της περιοχής, το σιμιγδάλι αλέθεται επί τόπου και θα μεταφερθεί στο Valle dei Mulini στο Gragnano, όπου βρίσκεται το εργοστάσιο ζυμαρικών από το 1876. Εδώ θα μετατραπεί σε προϊόν που όλοι γνωρίζουν με μια επιπλέον αξία.
Θα είναι ένα Απαλό Ζυμαρικά που περικλείει την ομορφιά της γης στην οποία γεννιέται, την ουσία της ψυχής εκείνων που εργάστηκαν για την παραγωγή της και την καρδιά που χτυπάει μια οικογένεια που θέλει να βελτιώσει την περιοχή στην οποία ζει. Τα πρώτα σχήματα ζυμαρικών «Grano Italiano» σχηματίζονται Είναι η πιο αντιπροσωπευτική της εταιρείας, τους επόμενους μήνες η προσφορά πρόκειται να αυξηθεί, με στόχο να κατακτήσει όλους τους καταναλωτές της.


Εν τω μεταξύ, ένα σιμιγδάλι που ξαναγεμίζεται είναι το άλλο προϊόν που αποφάσισε η Pastificio Gentile να κυκλοφορήσει για πρώτη φορά . Είναι το συστατικό από το οποίο προέρχονται όλα, κατασκευασμένα από ιταλικό βιολογικό σιτάρι. Αυτό είναι το δεύτερο έργο που βλέπει  ένα εμπορικό σήμα όπως το Selezione Casillo μαζί με το Pastificio Gentile . 

"Βρήκαμε στον Beniamino Casillo και στην παρέα του τον ίδιο ενθουσιασμό που πάντα συνόδευε τη δουλειά μας, η νέα σειρά ζυμαρικών και σιμιγδάλων είναι το αποτέλεσμα μιας υγιούς σύγκρισης, μιας εποικοδομητικής ανταλλαγής ιδεών και ενός κοινού σχεδιασμού που μας επιτρέπει έφτασε τόσο μακριά " - Ο Alberto Zampino θέλει να υπογραμμίσει - " Η δύναμή μας βρίσκει ισχυρή υποστήριξη σε αυτήν τη συνεργασία, σε μια πραγματική ένωση προθέσεων που είμαστε σίγουροι ότι θα οδηγήσει και τις δύο εταιρείες να αναλάβουν άλλα όμορφα έργα, προς υποστήριξη της Made στην Ιταλία και την ομορφιά της γης μας. "

Εν τω μεταξύ, ο προγραμματισμός των νέων σταδίων που θα καταστεί εφικτό το έτος 2019 έχει προταθεί τώρα με την υπερηφάνεια και την ευχαρίστηση, εκ μέρους του συντακτικού προσωπικού μας, να πούμε τώρα και καθ 'όλη τη νέα χρονιά στο grandichef.com το ποιότητα και ζωή ενός εργοστασίου ζυμαρικών που έχει γίνει το ίδιο το σύμβολο των διάσημων ζυμαρικών Gragnano. Φέρει όλα τα σημάδια, διατηρεί όλη την αριστεία του, ενισχύει τη γεύση του.

Με τις κάμερές μας, όπως το  Depardieu , θα σας τεκμηριώσουμε μια ποιότητα που έχει χίλιους λόγους να είναι τέτοια, θα ακολουθήσουμε την παραγωγή του εργοστασίου ζυμαρικών Gentile , θα δημιουργήσουμε χίλιους νέους συνδυασμούς έτσι ώστε, μαζί με τις πολλές "αστέρι" κουζίνες όπου Pasta Gentile είναι ήδη στο σπίτι, υπάρχουν καινούργιες σε διάφορες ιταλικές περιοχές με το αποκλειστικό όνομα της πιστοποιημένης ποιότητας που πάντα αναζητούσαν όλοι οι Ιταλοί σεφ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.