Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

«Ηαντάρτισσα του κορωνοϊού»Ιωάννα Κουσκούση βρέθηκε από τα δικαστήρια στο… ψυχιατρείο!

Η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια που έχει γίνει γνωστή για τα αλλοπρόσαλλα  ξεσπάσματα της κυρίως σε αστυνομικούς, 
πέρασε το κατώφλι του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης μετά το μπουγέλωμα στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.
Η Ιωάννα Κουσκούση έλουσε με ένα ποτήρι νερό τον Νίκο Χαρδαλιά που γευμάτιζε με την κόρη του σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Τρίτης.

Η αστυνομική συνοδεία του συνέλαβε την «αντάρτισσα του κορωνοϊού», ενώ ο υφυπουργός προχώρησε σε μήνυση εναντίον της για εξύβριση και για απειλή.


Στο ψυχιατρείο
Με εντολή εισαγγελέα, η Κουσκούση μετά την αναβολή της  εκδίκασης της υπόθεσης, αφέθηκε ελεύθερη και οδηγήθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Η δικηγόρος της, Ανθούλα Ανάσογλου μίλησε στην κάμερα του GRTIMES και έκανε λόγο για εγκλεισμού επαχθές μέτρο εγκλεισμού για την ίδια και το ανήλικο παιδί της.





Η συγκεκριμένη γυναίκα, έχει δημιουργήσει ξανά επεισόδια κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αμφισβητώντας την ύπαρξη κορονοϊού στην Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.