Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Beluga: Διασκέδαση με glam πινελιές! (Εν μέσω κορονοϊόυ)

Η κορωνίδα της Τρούμπας, το all day bar που δεν έχει ανάγκη από συστάσεις, συνεχίζει να μας προσφέρει glamorous διασκέδαση με artistic αισθητική!
bar-restaurant για όλες τις ώρες της ημέρας Ένας χώρος απόλαυσης πάνω από τα Τείχη του Πειραιά 

Άλλωστε δεν ανήκει  άδικα στην κατηγορία των μαγαζιών που απλά οφείλεις στον εαυτό σου να πας έστω και για μια φορά!

Ο Σπύρος Μητρόπουλος με την πολυετή πείρα του στο χώρο της εστίασης και της διασκέδασης κατάφερε να φτιάξει ένα πραγματικό στολίδι στο Πειραιά και και συγκεκριμένα στο πιο ιστορικό σημείο της πόλης που λέγεται Τρούμπα 


Το Beluga είναι εκείνος ο χώρος που αλλάζει τη βόλτα στον Πειραιά με την εξαιρετική του ατμόσφαιρα αλλά και τα ιδιαίτερα πιάτα που προσφέρει, εκεί, στην ιστορική συνοικία της Τρούμπας. Μια γευστική εμπειρία όπου το αυθεντικό μεράκι παντρεύεται με τις σύγχρονες πινελιές, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές.

Η κουζίνα του Beluga γίνεται σημείο δημιουργίας, αφού η φιλοσοφία του χώρου βασίζεται στην ποιότητα των πρώτων υλών και στις εξαιρετικές κοπές των κρεάτων. Μέσα σε έναν all day πολυχώρο που εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα μπορείς να απολαύσεις ξεχωριστά πιάτα, όπως το burger με rib eye Black Angus, φρέσκο ψάρι ημέρας αλλά και το υπέροχο sushi, που σε ταξιδεύει στη μακρινή Ανατολή.


Από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, στον πολυεπίπεδο χώρο του, με την σάλα του εστιατορίου µε το γυάλινο δάπεδο και τη φωτισµένη αρχαιολογική ανασκαφή να ξεχωρίζει, θα πιείτε τον καφέ σας, θα απολαύσετε γευστικότατα πιάτα, ωδή στην ελληνική δημιουργική κουζίνα δια χειρός, Στράτου Κουλέλη, τα οποία επιβάλλεται να συνοδεύσετε με μία από τις δεκάδες ετικέτες κρασιού που υπάρχουν στη λίστα αλλά και θα διασκεδάσετε έως το πρωί, απολαμβάνοντας cocktail στα ξέφρενα party και τα live του!




Ξεχωριστές μέρες στο Beluga είναι η Παρασκευή με το απογευματινό πάρτι «After Office Drink» αλλά και η Κυριακή με την ελληνική βραδιά «Speak Greek». Μέσα σε έναν τόσο ξεχωριστό χώρο, το ποτό ή το γεύμα σου αποκτούν κάτι από την ατμόσφαιρα του χώρου για να σε κάνουν να αισθανθείς ότι η ιστορία του τόπου μπορεί να συνδυάζεται με τη σύγχρονη ματιά πάνω στην απόλαυση

2ας Μεραρχίας 8-10, Πειραιάς.

Τ: +30 210 4116505

FB: Beluga, Instagram: Beluga_art

Instagram: beluga_art

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.