Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Τέλος η Μενεγάκη από τον Alpha; ~ Τι δήλωσε η παρουσιάστρια

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να αποχωρεί από τον ALPHA.


Οι αλλαγές στον κανάλι της Κάντζας προμηνύονται σαρωτικές, καθώς από τον περασμένο Δεκέμβριο, ο ALPHA άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς. Η Motor Oil, έγινε στις αρχές του Δεκέμβρη μοναδικός μέτοχος του καναλιού. Η εταιρία συμφερόντων Βαρδινογιάννη, είχε αποκτήσει ένα χρόνο νωρίτερα το 50,1% των μετοχών του ομίλου ALPHA, βγάζοντας ουσιαστικά από το κάδρο τον προηγούμενο μεγαλομέτοχο και πρόεδρο Δημήτρη Κοντομηνά.

Το δημοσίευμα που θέλει την Ελένη Μενεγάκη εκτός ALPHA

Το πρωί της Πέμπτης με μια σύντομη ανάρτηση, η ιστοσελίδα typologies.gr, ανακοίνωνε περίπου ως τετελεσμένο γεγονός, την αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από τον σταθμό.

«Μετά από 15 χρόνια καθημερινής τηλεοπτικής παρουσίας η Ελένη Μενεγάκη, το μεγαλύτερο brand name της ελληνικής τηλεόρασης, αποφασίζει να βάλει τέλος στη συνεργασία της με τον Alpha! Εκείνο που κάνει αίσθηση στο ηχηρό τηλεοπτικό διαζύγιο είναι ότι η δημοφιλής παρουσιάστρια πήρε την απόφασή της χωρίς καν να μπει σε καμία διαπραγμάτευση με τη διοίκηση του σταθμού» ήταν το σύντομο κείμενο που αναφερόταν στο γεγονός αυτό.

Το τελευταίο διάστημα πληροφορίες θέλουν τη νέα διοίκηση του ALPHA να είναι δυσαρεστημένη με τις επιδόσεις του σταθμού στους πίνακες τηλεθέασης. Ωστόσο, φαίνεται πως η δυσαρέσκεια αφορούσε κατά κύριο λόγο στην ζώνη υψηλής τηλεθέασης, όπου ο ALPHA έχει υποχωρήσει στην τέταρτη θέση. Πρέπει να θυμίσουμε πως ο ALPHA έχει ήδη διακόψει πρόωρα την μετάδοση του σίριαλ «Αστέρια στην Άμμο», έπειτα από ιδιαίτερα χαμηλές τηλεθεάσεις, ενώ αντικατέστησε και το τηλεπαιχνίδι που δίνει lead-in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, επαναφέροντας στον αέρα του σταθμού το Deal.

Οι σπόντες της Ελένης Μενεγάκη

Το περασμένο διάστημα, μια σειρά από δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο ερμήνευαν δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής, ως δηλωτικές των προθέσεών της.

Σε μία από αυτές, η Ελένη Μενεγάκη, βρισκόταν στην κουζίνα του πλατό και μιλούσε με τον σεφ της εκπομπής για τις συνταγές του. Συγκεκριμένα, με αφορμή την εκτέλεση μιας συνταγής από τον Πέτρο Συρίγο, η ξανθιά παρουσιάστρια έλεγε: «Δες μας έναν-έναν. Θέλουμε όλοι να φάμε το φαγητό σου. Αυτά που έχεις βάλει εδώ είναι για να φάω μόνη μου». «Έκανες την ανατροπή», της απαντούσε τότε ο σεφ, με την Ελένη Μενεγάκη να προσθέτει με νόημα: «Το ξέρω. Γιατί θέλω να είστε όλοι ετοιμοπόλεμοι. Μενεγάκη με λένε, δεν ξέρω αν με ξέρετε. Πάω λίγο κόντρα σε αυτά που περιμένετε…».
Σε παλιότερη εκπομπή της, πάλι από την κουζίνα του πλατό, η Ελένη Μενεγάκη έσπευσε να σηκώσει μια αλατιέρα που έπεσε, λέγοντας στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Όταν πέφτει το αλάτι δεν λέμε ότι το κάνουμε για να διώξουμε κάποιον;». «Ελπίζω να προλάβω να τελειώσω τη συνταγή…» σχολίαζε χιουμοριστικά η μαγείρισσα για να της απαντήσει η Ελένη Μενεγάκη: «Δεν είσαι με τα καλά σου, μαζί θα φύγουμε…».

Τι αναφέρει ο ALPHA για την Ελένη Μενεγάκη
Σε κάθε περίπτωση, από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA δηλώνουν πλήρη άγνοια για την οποιαδήποτε απόφαση που να αφορά στο μέλλον της Ελένης Μενεγάκη στο σταθμό. Σε επικοινωνία του iefimerida.gr με ανθρώπους του καναλιού, μας ανέφεραν πως το συμβόλαιο της παρουσιάστριας λήγει το καλοκαίρι. Ωστόσο, για την ώρα, από τον ALPHA επιμένουν, πως δεν έχει γίνει καμιά επίσημη συζήτηση με την Ελένη Μενεγάκη για την ερχόμενη σεζόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.