Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Το να τυλίξετε τα πόδια σας με αλουμινόχαρτο είναι μια εξαιρετική ιδέα!

Πρέπει να τυλίγετε τα πόδια σας με αλουμινόχαρτο και αυτός είναι ο λόγος! 

Πανέξυπνο!

Όλοι ξέρουν το αλουμινόχαρτο. Οι περισσότεροι το χρησιμοποιούν στην κουζίνα, και πιστεύουμε ότι δεν θα σκεφτόντουσαν να τυλίξουν ένα μέρος του σώματος τους με αυτό. Παρόλα αυτά, θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα! Μπορεί να ακούγετε παράξενο, αλλά φαίνεται ότι το αλουμινόχαρτο είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για να αντιμετωπίσετε καθημερινά προβλήματα και ασθένειες.

Πλεονεκτήματα
Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα και οφέλη αν τυλίξετε μέρη του σώματος σας με αλουμινόχαρτο. Για παράδειγμα, μπορεί να καταπραΰνει τον πόνο στις αρθρώσεις, να ηρεμήσει τον πόνο από καψίματα και είναι μια εξαιρετική λύση ενάντια στην κούραση. Μπορεί ακόμα και να σας βοηθήσει να θεραπευτείτε από το κρύωμα!



Κρύωμα
Έχετε κρύωμα; Μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτό πολύ γρήγορα! Πως δουλεύει; Πάρτε από πέντε μέχρι εφτά φύλλα αλουμινόχαρτο και τυλίξτε τα στα πόδια σας. Αφήστε για μια ώρα. Μετά αφαιρέστε τα και αφήστε τα να ανασάνουν για μια ώρα πριν τα τυλίξετε ξανά. Επαναλάβετε αυτή την διαδικασία κάθε βράδυ. Θα δείτε διαφορά από το δεύτερο βράδυ.

Πόνος
Αν έχετε πόνους στις αρθρώσεις, μπορείτε να τις τυλίξετε με αλουμινόχαρτο. Χρησιμοποιήστε έναν επίδεσμο για να το στερεώσετε. Τυλίξτε το αλουμινόχαρτο γύρω από την άρθρωση που πονάει πριν πάτε για ύπνο και βεβαιωθείτε ότι θα μείνει στην θέση της όλη την νύχτα. Επαναλάβετε για εφτά συνεχόμενες νύχτες.


www.readbakery.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.