Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Δύο καταγγελίες από γυναίκες για επίθεση από άσπρο αυτοκίνητο στα Χανιά

Δύο καταγγελίες γυναικών που σημειώνουν ότι δέχθηκαν επίθεση από ένα άσπρο ΙΧ στην ευρύτερη περιοχή του Μάλεμε έφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα flashnews.gr.

Η πρώτη καταγγελία αφορά σε περιστατικό που σημειώθηκε το 2018. 

Μία 27χρονη κοπέλα από τη Λιθουανία, η οποία σπουδάζει Κοινωνιολογία στο Βερολίνο, εργαζόταν σε τουριστική επιχείρηση στο Γεράνι.

Όπως περιέγραψε στο flashnews ένα πρωινό –στα τέλη Αυγούστου- έκανε τζόκινγκ σε έναν αγροτικό δρόμο, όταν αντιλήφθηκε ένα αυτοκίνητο να την πλησιάζει. Απόρησε, μάλιστα, για το γεγονός ότι ένα επιβατικό αυτοκίνητο βρισκόταν σε αγροτικό δρόμο. Όπως η ίδια καταγγέλλει ο οδηγός προσπάθησε να την χτυπήσει με το αυτοκίνητο.

Η 27χρονη αναφέρει ότι επειδή ήταν στενός ο δρόμος και κακό το οδόστρωμα το αμάξι δεν μπόρεσε να αναπτύξει ταχύτητα και κατάφερε έτσι να το αποφύγει πηδώντας μέσα στα δέντρα. Όπως σημειώνει, μάλιστα, από την πτώση στο χώμα χτύπησε ελαφρά στα πόδια.

Το αυτοκίνητο, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, την προσπέρασε και σταμάτησε λίγα μέτρα πιο κάτω. Κοντά στο σημείο ήταν ένας τουρίστας – έκανε επίσης τζόκινγκ – ο οποίος είδε το περιστατικό και άρχισε να φωνάζει στον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος λίγο μετά έφυγε από το σημείο.

Η 27χρονη, όπως περιέγραψε στο flashnews, τρομοκρατήθηκε από το περιστατικό, αλλά δεν το ανέφερε στην Αστυνομία, καθώς έπρεπε να πάει στη δουλειά της. Σημείωσε, πάντως, ότι ήταν παλιό άσπρο ΙΧ αυτοκίνητο, αν και δεν πρόλαβε να δει τον οδηγό.

Σύμφωνα με το flashnews άλλη μία αλλοδαπή κοπέλα δέχθηκε παρόμοια επίθεση πριν από δύο μήνες στο Καστέλλι. Όπως αναφέρει η ίδια πηγή ένα άσπρο αυτοκίνητο την χτύπησε, αλλά κατάφερε να διαφύγει. Δεν θέλει, όμως, να αποκαλύψει λεπτομέρειες για το περιστατικό, πριν το αναφέρει στην Αστυνομία.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.