Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Μέλος της σπείρας που "ρήμαζε" σπίτια ήταν...φαν του Σάκη Ρουβά

Λάτρης των πολυτελών αυτοκινήτων, των μπουζουκιών και μεγάλος θαυμαστής του Σάκη Ρουβά ήταν ένας εκ των 163 συλληφθέντων της σπείρας - μαμούθ που είχε ρημάξει την Αττική.


Κατόπιν εισαγγελικής διάταξης δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία όλων των κατηγορουμένων για τη συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση, που έκανε συστηματικά κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες, ενώ εμπλεκόταν και σε διακίνηση ναρκωτικών. 

Ο Zahir ή Τayan (ον) Zahir ή Abdelhadi του Sallah ή Ahmed και της Sadia ή Saadia ή Seda ή Khadiza γεν.16/06/1974 ή 16/02/1983 ή 16/06/1984 ή 10/06/1976 στο Μαρόκο, που βρίσκεται στα μέλη της σπείρας που δημοσιοποίησε η Αστυνομία, δεν δίσταζε να ανεβάζει στο προφίλ του στο Facebook φωτογραφίες από τη χλιδάτη ζωή που ζούσε, τις εξόδους του σε νυχτερινά μαγαζιά και φωτογραφίες του μαζί με τον αγαπημένο του καλλιτέχνη τον Σάκη Ρουβά.

Ο κατηγορούμενος πόσταρε στο προφίλ του ακόμη και φωτογραφίες με προϊόντα που ήταν προς πώληση, όπως κινητά τηλέφωνα, τα οποία ήταν κλεμμένα.

Η εν λόγω σπείρα, που εξαρθρώθηκε στις 28 Φεβρουαρίου, δρούσε στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και κυρίως στις περιοχές των Εξαρχείων, Ακροπόλεως, Συντάγματος, Αγίου Παντελεήμονα και Ομονοίας.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.