Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Τα ζώδια της Δευτέρας 18 Μαρτίου 2019



Κριοί, οι αρνητικές επιδράσεις που έχουν οι προκαταλήψεις και οι στερεότυπες ιδέες, έρχονται ως εμπόδια στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Εκμυστηρευτείτε τις ανησυχίες σας, σε άτομα που εμπιστεύεστε, δίνοντάς τους την ευκαιρία να σας βοηθήσουν. 
Ταύροι, οι ψυχικές εμπειρίες του παρελθόντος αντλούν ποικιλόμορφα συναισθήματα, τα οποία μεταφέρονται στις σχέσεις σας. 
Δίδυμοι, μία δοτική διάθεση σας εμπνέει να σταθείτε στις δυσκολίες των αγαπημένων σας προσώπων και να αφουγκραστείτε τους προβληματισμούς τους, δίνοντας τις ανάλογες γραμμές που πρέπει να ακολουθηθούν. Καρκίνοι, η ζωντάνια και η έκφραση των συναισθημάτων σας, δημιουργούν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα στις σχέσεις σας και τις οδηγούν σε μία αρμονία, προσφέροντάς σας ψυχική γαλήνη.

ΚΡΙΟΣ

Οι στερεότυπες αντιλήψεις του παρελθόντος, είναι ικανές να σας δημιουργήσουν προβλήματα στις νεότερες ιδέες που θέλετε να ακολουθήσετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Η ανασφάλεια μέσα στην σχέση σας, μπορεί να δημιουργήσει λογομαχίες και εντάσεις, με τον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προκαταλήψεις που σας ακολουθούν, διαφοροποιούν την πραγματικότητα, που περιστρέφεται γύρω αρνητικές συγκυρίες. Μην αφήνετε τις σκέψεις σας, να απορροφούνται από αρνητικά γεγονότα που συμβαίνουν, στρέψτε την προσοχή σας σε όσα θέλετε να αλλάξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρόθεση να βοηθήσετε τους άλλους, δείχνει την κατανόηση που δείχνετε απέναντι στα προβλήματα τους. Δώστε τους τον χρόνο, να σκεφτούν και να επεξεργαστούν τις προτάσεις σας, χωρίς να επιμένετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογία σας, έχει επηρεαστεί λόγω των πολλών υποχρεώσεων και μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις. Αποφύγετε σκέψεις που σας οδηγούν σε κακή διάθεση και ενεργοποιείστε την καλλιτεχνική σας τάση, κατακτώντας νέα πράγματα.

ΛΕΩΝ

Η στροφή σας προς το σπίτι και η ανάγκη να βρεθείτε με τα οικεία και αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι έντονη σήμερα. Η ασφάλεια που νιώθετε, είναι αυτή που σας καθησυχάσει ψυχικά και θα δημιουργήσει ένα ήρεμο περιβάλλον γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα τετριμμένα σήμερα δεν σας ενδιαφέρουν, στρέφοντας έτσι την προσοχή σας προς νέους ορίζοντες. Η ασχολία με το κοινωνικό σας περιβάλλον, σας δίνει περισσότερη ενέργεια και διαφοροποιεί τις απόψεις που έχετε, για τα μελλοντικά σας σχέδια, εφόσον δέχεστε νέα ερεθίσματα.

ΖΥΓΟΣ

Οι επιπρόσθετες ευθύνες που έχετε επωμιστεί και το οικονομικό βάρος, μπορεί να σας προκαλέσουν κυκλοθυμική συμπεριφορά. Θα πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας και να μην μεταφέρετε τις προσωπικές σας ανησυχίες, στα άτομα που σας περιβάλλουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση, σας χαρακτηρίζουν έντονα και μπορούν να συμβάλλουν στα νέα σας επαγγελματικά σχέδια. Μπορείτε λοιπόν, να αρχίσετε να οργανώνετε νέα σχέδια που επιθυμείτε να ολοκληρωθούν, στο προσεχώς μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορεί να σας επηρεάσουν κάποια αρνητικά γεγονότα, που θα παρουσιαστούν στην διάρκεια της ημέρας. Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας και μην απογοητεύεστε από εμβόλιμες καταστάσεις, έχετε την δύναμη να τις αντιμετωπίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ασταθής συμπεριφορά σας, μπορεί να επηρεάσει την αντίληψη των γύρων σας και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Προσπαθήστε να μην μεταβάλλετε την γνώμη σας, χωρίς να στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σας, σήμερα, μπορεί να περιορίσει τις δράσεις που θα απαιτήσει ο εργασιακός σας τομέας, επηρεάζοντας έτσι τα μελλοντικά σας σχέδια. Ασχοληθείτε με την άσκηση ή με χειρωνακτικές εργασίες που θα βοηθήσουν να αποσυμφορηθεί το άγχος.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ενέργεια που αισθάνεστε, πληροί όλες τις προδιαγραφές για να κάνετε τα επόμενα βήματά σας. Συνεχίστε λοιπόν, σε αυτό το μοτίβο που έχετε ήδη χαράξει και τα επαγγελματικά σας σχέδια, θα έχουν την δυνατότητα να φτάσουν στην επιτυχία.
Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.