Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Τα ζώδια της Τετάρτης 6 Φεβρουαρίου 2019



ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να επικεντρωθείτε σε προγραμματισμούς που σας δίνουν ένα ακόμα βήμα για την εξέλιξή σας. Η προσπάθεια που έχετε καταβάλει το προηγούμενο διάστημα, μπορεί να σας έχει αποφέρει ήδη καρπούς και τώρα βρίσκεστε στο στάδιο, που πρέπει να δώσετε βαρύτητα στην διοχέτευση των ιδεών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συμπεριφορά σας, θα πρέπει να είναι ελεγχόμενη απέναντι στις υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί όλο αυτό το διάστημα και να μην αμελείτε να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας. Οι γύρω σας, μπορούν να δείξουν μία έντονη κριτική απέναντι στις ενέργειές σας, στην οποία εσείς θα πρέπει να μείνετε επιφυλακτικοί και να παρουσιάσετε δυναμικά τις ιδέες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η γενναιόδωρη διάθεσή σας, μειώνει την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε σας και όσους αγαπάτε και εξομαλύνει τις εντάσεις. Μπορείτε επομένως, να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις που υπήρξαν στο παρελθόν, με τα αγαπημένα σας άτομα και να δώσετε το έναυσμα για μία καινούργια αρχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, θα σας απορροφήσει κυρίως με θέματα οικονομικού τύπου, όπως εκκρεμότητες, ασφάλειες και θα χρειαστεί ίσως να συμβουλευτείτε αρμόδια πρόσωπα, ώστε να σας κατατοπίσουν με ακρίβεια στον χειρισμό που θα ακολουθήσετε. Αφήστε το υπόλοιπο της ημέρας να κυλήσει ευχάριστα με φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα και διασκεδάστε μαζί τους.

ΛΕΩΝ

Εξετάζοντας τα πραγματικά συναισθήματα των γύρων σας, σας βοηθάει να έχετε την ανάλογη συμπεριφορά, ώστε να αποφύγετε τις κακοτοπιές που θα κάνουν την εμφάνισή τους. Η χαρούμενη διάθεση, σας ωθεί να πλησιάσετε τον σύντροφό σας και να του δείξετε τα πραγματικά συναισθήματα που τρέφετε γι’ αυτόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα σας, δεν θα έχει την πρωτότυπη εικόνα που έχετε στο μυαλό σας, εφόσον οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες, θα έρθουν σε πρωταρχικό επίπεδο και θα απορροφήσουν τις σκέψεις σας. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και ασχοληθείτε με δραστηριότητες, που θα σας δώσουν ευεξία και ενέργεια.

ΖΥΓΟΣ

Το άγχος, μπορεί να καταβάλει τον ψυχολογικό σας τομέα και να εμποδίσει την καθαρότητα των σκέψεών σας και να δυσκολευτείτε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον σας. Σήμερα, βρίσκεστε σε επιρρεπή θέση λόγω κάποιας συναισθηματικής φόρτισης και μπορεί να βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα, γι’ αυτό αφήστε τα δύσκολα για αύριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός σας, επηρεάζει τα επαγγελματικά σας σχέδια, απομακρύνοντας σας από τον δρόμο που έχετε καθορίσει να ακολουθήσετε. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε πιο ξεκάθαρα, τι σας επιβαρύνει την ψυχολογία, από το οποίο πρέπει να απεγκλωβιστείτε για να έρθουν σε μία ισορροπία τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να υπάρξει μία έντονη κινητικότητα, απέναντι στα θέματα που θέλετε να ακολουθήσετε, αλλά κρατήστε μία επιφυλακτική στάση. Τα σχέδια που έχετε χαράξει, γνωρίζετε ότι θέλουν τον χρόνο τους, για να αποφέρουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ζεστασιά και ο ερωτισμός που εκδηλώνετε απέναντι στον σύντροφο σας, κάνει μοναδική την ημέρα σας, περνώντας ευχάριστες στιγμές μαζί του. Μπορείτε να κανονίσετε μία έξοδο, η οποία θα σας ενώσει ακόμα πιο πολύ ή να μείνετε στο σπίτι και να αισθανθείτε την θαλπωρή που σας προσφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, προσπαθήστε να αποφύγετε θέματα που απαιτούν λεπτομερή ανάλυση, διότι μία οξυθυμία θα σας περιβάλει, θα σταθεί εμπόδιο στα συμπεράσματα που πρέπει να προκύψουν. Οι εντάσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα, μπορούν να εντείνουν την δυσμενή επικοινωνία σας και μπορεί να προκαλέσει αρνητικά αποτελέσματα, διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι παρασκηνιακές καταστάσεις του παρελθόντος, σήμερα, θα έρθουν στο φως και θα απασχολήσουν ένα μεγάλο μέρος των σκέψεών σας. Προσπαθήστε να εστιάσετε στο θέμα που σας απασχολεί και να δώσετε την λύση του, χωρίς να επηρεαστείτε από αρνητικές σκέψεις. Κάντε συζητήσεις σθεναρά, από τις οποίες θα προκύψουν, νέα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην επίλυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.