Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Τα ζώδια της Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου 2019


ΚΡΙΟΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, συμφωνίες ή συμβόλαια θα πρέπει να λειτουργήσετε πιο συγκαταβατικά και με ώριμη σκέψη, παρατηρώντας τις αντιδράσεις των γύρων σας, αποφύγετε υπέρμετρα πράγματα. Η ριψοκίνδυνες κινήσεις, δεν θα σας επιτρέψουν να δείτε ξεκάθαρα τις εξελίξεις που υπάρχουν γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ευεξία και η ευαισθησία, είναι στοιχεία του χαρακτήρα σας που φορτίζουν τον συναισθηματικό σας παράγοντα, χωρίς να σας αφήνουν να δείτε με αντικειμενικότητα τις καταστάσεις που σας περιβάλλουν. Εστιάστε, στον προσωπικό σας τομέα και δείτε τις συναισθηματικές σας ελλείψεις, που περιορίζουν την εξέλιξή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η απότομη μεταβολή των συναισθημάτων σας, δεν βοηθάει στην επικοινωνία των διαπροσωπικών σχέσεων. Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, χωρίς να δείχνετε ότι είστε ευάλωτοι σε κάθε εισβολή που δέχεστε, που είναι αντίθετη με την δική σας γνώμη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι παρεξηγήσεις και οι διαφωνίες που έχουν υπάρξει με τον σύντροφό σας, σήμερα, είναι η κατάλληλη μέρα να τις ξεδιαλύνετε, ακολουθώντας ένα νέο μοτίβο στο μέλλον. Τα ειλικρινά συναισθήματα, έχουν μία σταθερή βάση για να προσδιορίσετε τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Μην φοβηθείτε, απλά τολμήστε το πηγαίνοντας την σχέση σας ένα βήμα παρά πέρα.

ΛΕΩΝ

Στον χώρο εργασία σας, μπορείτε να οργανώσετε συνευρέσεις που θα προωθήσουν τα νέα σχέδια και τις ιδέες σας. Έχετε τον τρόπο να δείξετε έναν ηγετικό χαρακτήρα, ο οποίος θα μιλήσει με αποφασιστικότητα σε θέματα που έχετε κάνει τον απαραίτητο έλεγχο, και είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφήστε ελεύθερο το ένστικτό σας, να αποφασίσει για θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη και έχουν το ενδεχόμενο να χαρακτηρίσουν μία αρνητική πορεία. Η οργάνωση της σκέψης σας, έχει ξεκαθαρίσει τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθηθούν, ώστε να φτάσετε σε θεμιτά συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση να συνεργαστείτε, σας κάνει πιο διαλλακτικούς με τα θέματα που θα τεθούν υπό συζήτηση και το ομαδικό πνεύμα, θα διαπρέψει ως αποτέλεσμα. Οι νέες ενάρξεις, θα έχουν το περιθώριο να σας δώσουν την οικονομική στάθμη που αναζητάτε, όταν εκ των προτέρων έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες, για να χτίσετε βάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα σας, θα κυλήσει αρκετά ευχάριστα χωρίς πιέσεις και επιπλοκές. Θα μπορέσετε λοιπόν να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με δημιουργικά και καλλιτεχνικά σχέδια, που θα σας δώσουν μία αναπνοή στην καθημερινότητα. Το μυστήριο, είναι ένα στοιχείο που σας διεγείρει τις σκέψεις και σας ωθεί σε καινοτόμα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο εκνευρισμός είναι το σημείο που θα ωθήσει τα πράγματα εκτός ελέγχου, με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και θέλετε να καταλήξετε σε απτά συμπεράσματα. Ακολουθήστε μία ήρεμη πορεία και ακούστε τι θέλουν να πουν οι συνομιλητές σας. Οι παρορμητικές κινήσεις, δεν σας βοηθούν, αντίθετα μπορεί να φέρουν αρνητικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία ρομαντική διάθεση, σας κάνει να δείτε διαφορετικά τα πράγματα και να χαλαρώσετε τις σκέψεις σας, φεύγοντας από μία πιεστική ρουτίνα. Ο τρόπος που θα πλησιάσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, δηλώνει μία γλυκύτητα και μπορεί να ανοίξει μία νέα οδό επικοινωνίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πνεύμα ελευθερίας και αντισυμβατικότητας, θα φανεί στις ενέργειες σας και θα στρέψει την προσοχή σας σε καινοτόμες ιδέες. Η ρουτίνα αισθάνεστε ότι δεν σας χαρακτηρίζει και ακολουθείται από κοινότυπες ενέργειες, οι οποίες σας παγιδεύουν τις σκέψεις, και τις ενέργειες.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία αυστηρότητα θα σας χαρακτηρίζει σήμερα και μπορεί να κριθείτε κάπως απόμακροι από τους γύρω σας. Οι ευθύνες σας έχουν κουράσει και πλέον βάζετε όρια και σταθμά. Μην παρασυρθείτε από τύψεις και ενοχές, ίσως είναι ένας τρόπος άμυνας, και ταυτόχρονα η εστίαση στον τρόπο που θα πρέπει να κινηθείτε στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.