Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Παλλαϊκή κινητοποίηση για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα

Η Μακεδονία είναι ελληνική», ετοιμάζονται να βροντοφωνάξουν χιλιάδες διαδηλωτές από την Πλατεία Συντάγματος, στις 14.00 το μεσημέρι,


στέλνοντας με την παρουσία τους εκεί το δικό τους μήνυμα προς την πολιτική ηγεσία της χώρας, η οποία φέρνει αυτές τις ημέρες στην ελληνική Βουλή προς επικύρωση τη Συμφωνία των Πρεσπών. Το προσκλητήριο για την αυριανή συγκέντρωση έχει απευθύνει η Επιτροπή Αγώνα για τη Μακεδονία, που απαρτίζεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, την Παμμακεδονική Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, την οργάνωση Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου και την οργάνωση Ανένδοτος Αγώνας για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία, με τους διοργανωτές να χαρακτηρίζουν στα «Π» τη συγκεκριμένη συμφωνία μεταξύ του Eλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του Σκοπιανού ομολόγου του, Ζόραν Ζάεφ, προδοτική και αντεθνική. Οι ίδιοι, παράλληλα, τονίζουν πως τελικός στόχος της τεράστιας αυτής κινητοποίησης της Κυριακής είναι να μη φτάσει η συμφωνία καν στη Βουλή και να σταματήσει από τον κόσμο, που προετοιμάζεται αυτές τις ώρες πυρετωδώς να κατακλύσει το κέντρο της πρωτεύουσας για ακόμα μία φορά.



Πηγή   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.