Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Τα ζώδια Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018



Κριός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου φέρνει την επιθυµία να ασχοληθείς µε την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, ιδιαίτερα στο επαγγελµατικό σου περιβάλλον. Το τετράγωνο της Σελήνης µε τον Ουρανό στο ζώδιό σου το βράδυ µπορεί να σε κάνει να αντιδράσεις περίεργα και να χαλάσεις αυτό που προσπαθείς να φτιάξεις.


Ταύρος
Η Σελήνη στον Αιγόκερω υποδηλώνει πως η ηµέρα είναι κατάλληλη για µεγάλες βόλτες, κοντινές αποδράσεις και επαφή µε ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Το βράδυ το τετράγωνο µε τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως µπορεί να συναντήσεις κάποιον τον οποίο δεν περίµενες µε τίποτα.
Δίδυµοι

Σήµερα είναι πιθανόν να έχεις αρκετές ανησυχίες και φοβίες. Η Σελήνη στον Αιγόκερω δηµιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να µην υπερισχύεις εύκολα απέναντι στις ανησυχίες σου. Το βράδυ το τετράγωνο µε τον Ουρανό από τον Κριό λέει πως µπορεί να προκύψει ζήτηµα µε κάποιο φιλικό σου πρόσωπο.



Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και δηµιουργεί την ανάγκη να ταυτιστείς µε αγαπηµένους σου ανθρώπους. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες ανάµεσα σε αυτά που θέλεις και αυτά που θέλουν οι άλλοι. Το τετράγωνο µε τον Ουρανό από τον Κριό το βράδυ µπορεί να φέρει στο προσκήνιο ένα επαγγελµατικό θέµα.

Λέων
Σήµερα επίλεξε να ανεβάσεις λίγο ταχύτητα για να ξεµπερδεύεις µε δουλειές και υποχρεώσεις, καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω εξακολουθεί να σε βοηθά να µείνεις συγκεντρωµένος/η. Το βράδυ το τετράγωνο µε τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως το τρέξιµο και η κούραση της ηµέρας θα σου φέρουν εκνευρισµό.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε βοηθά πολύ να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε σε κάνει να περνάς καλά. Το βράδυ το τετράγωνο µε τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως µπορεί να έρθουν στο µυαλό σου σκέψεις που σχετίζονται µε γεγονότα του παρελθόντος, οι οποίες µπορεί να χαλάσουν προσωρινά την καλή σου διάθεση.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να φέρνει στο προσκήνιο παράπονα! Οι δικοί σου θα είναι οι πρώτοι που θα καταλάβουν την περίεργη διάθεσή σου. Το βράδυ το τετράγωνο µε τον Ουρανό από τον Κριό µπορεί να φέρει διαφωνία ανάµεσα σε εσένα και έναν συνεργάτη ή τον/τη σύντροφό σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραµένει στον Αιγόκερω και σου χαρίζει επικοινωνιακή διάθεση και όρεξη για συναντήσεις µε αγαπηµένα σου συγγενικά πρόσωπα! Το βράδυ το τετράγωνο µε τον Ουρανό από τον Κριό σού εφιστά την προσοχή καθώς ενδέχεται να προκύψει µια διαφωνία η οποία δεν θα αργήσει να ανάψει τα αίµατα!

Τοξότης
Σήµερα θα προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις οικονοµικές εκκρεµότητες. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε βοηθά να δεις µε σοβαρότητα σηµαντικά ζητήµατα που σχετίζονται µε χρήµατα. Το βράδυ το τετράγωνο µε τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως µπορεί να παρασυρθείς και να κάνεις παρορµητικές αγορές.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δηµιουργεί κυκλοθυµία που µπορεί να δηµιουργήσει ζητήµατα ανάµεσα σε εσένα και στους άλλους. Το βράδυ το τετράγωνο µε τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως η νύχτα θα είναι εκρηκτική. Μια διαφωνία µε ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου µπορεί να δυναµιτίσει το κλίµα.

Υδροχόος

Η διάθεσή σου δεν θα είναι και στα καλύτερά της. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και εντείνει κάθε συναίσθηµα που έχεις, µε αποτέλεσµα να µην είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Το βράδυ το τετράγωνο µε τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει στην επιφάνεια ζητήµατα τα οποία θα σου προκαλέσουν νευρικότητα.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραµένει στον Αιγόκερω και η προσοχή σου θα στραφεί στον φιλικό σου περίγυρο καθώς µπορεί να υπάρξουν εξελίξεις και νέα. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηµατίσει µε τον Ουρανό από τον Κριό µπορεί να δηµιουργήσει εντάσεις στην παρέα µε αφορµή ακόµα και µια απλή καθηµερινή συζήτηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.