Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Xτυποκάρδια στου Ψυρρή: Τσιμιτσέλης – Γερονικολού μαζί

Η Κατερίνα φόρεσε και ένα ζευγάρι παπούτσια που αξίζει να το δεις


Κατερίνα Γερονικολού πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση “Χτυποκάρδια στα θρανία” και ενσαρκώνει το ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη, τον οποίο πρώτη έπαιξε η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μαζί της στο θέατρο, στο ρόλο του καθηγητή Φλωρά, ο Ορέστης Τζιόβας.

Μαζί της όμως στη ζωή είναι επίσημα πλέον μετά το χρονικό διάστημα κατά το οποίο προσπάθησαν να το κρατήσουν κρυφό από τα φώτα της δημοσιότητας είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με τον οποίο ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε στου Ψυρρή να περπατούν μαζί.
Η ηθοποιός φορούσε ένα ζευγάρι κόκκινα ankle boots τα οποία είναι μεγάλη τάση φέτος τόσο ως σχέδιο όσο και ως χρώμα, τα οποία συνδυάζονται τόσο με παντελόνια όσο και με τα νέα βραδινά μακρυμάνικα μίνι φορέματα. Αν και το skinny τζιν της Κατερίνας μοιάζει να μην στρώνει σωστά και είναι μάλλον μεγάλο στο μάκρος, στα συν της εμφάνισής της, θα μετρήσουμε τα σκουλαρίκια-κρίκους και τα γιαλιά ηλίου σε vintage γραμμή.



πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.