Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς αγαπάει πολύ τον Μάικλ Ντάγκλας και τις πλαστικές

Αλήθεια πόσο έχει αλλάξει η 50χρονη σταρ;


ΟΜάικλ Ντάγκλας πήρε το πρώτο του αστέρι στο Walk of Fame, ως ανταμοιβή για την 50χρονη παρουσία του στη show business. Δίπλα στον 74χρονο σταρ και παραγωγό, η πολυαγαπημένη του γυναίκα, Catherine Zeta-Jones, ο 101χρονος πατέρας του Kirk Douglas, καθώς και η Jane Fonda. «Αυτή είναι μια μεγάλη τιμή και θέλω να την απολαύσω με την οικογένειά μου», είπε ο σταρ για την τιομή που του έκανε το Χόλιγουντ.


Ωστόσο ακόμα και αυτή τη φορά που το τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Μάικλ Ντάγκλας, τα φώτα τράβηξε η εντυπωσιακή Κάθριν.Οι  παπαράτσι την εντόπισαν στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες και ο τύπος ασχολήθηκε για μια ακόμη φορά με την αλλαγή που έχει υποστεί από τις πλαστικές.

Η ίδια αρνείται πεισματικά ότι έχει υποβληθεί σε κάθε είδους επέμβαση. Στο παρελθόν μάλιστα έχει δηλώσει:«Δεν είμαι κατά των αισθητικών επεμβάσεων, αν και εγώ δεν έχω κάνει κάποια.(!!!)  Αν νιώσω πως πρέπει να κάνω, θα το κάνω». Η ίδια αποδίδει τη νεανική εμφάνιση στην υγιεινή διατροφή και την άσκηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.