Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Συγκλονιστικό βίντεο! Βουλευτής έμαθε την δολοφονία της κόρης της ενώ βρισκόταν στη Βουλή!


Τραγικές στιγμές στο κοινοβούλιο στο Μεξικό με μια 59χρονη βουλευτή
να μαθαίνει πως η κόρης της δολοφονήθηκε την ώρα που βρισκόταν στο γυμναστήριο!

Η βουλευτής Κάρμεν Μέντελ Πάλμα βρισκόταν σε συνεδρίαση στη Βουλή στο Μεξικό, όταν οι συνεργάτες της, την ενημέρωσαν το τραγικό νέο.



Τότε εκτιλύχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με τη 59χρονη γυναίκα να βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ, άρχισε να φωνάζει και να κλαίει, με τους συναδέλφους τους να προσπαθούν να την παρηγορήσουν!



Το συμβάν πήρε ακόμη πιο τραγικό τόνο, καθώς η δολοφονία της νεαρής κοπέλας έγινε κατά… λάθος, καθώς δεν ήταν αυτή που είχε μπει στο στόχαστρο των δραστών, αλλά μια άλλη κοπέλα η οποία ήταν σύντροφος μέλους μια αντίπαλη συμμορίας στο Μεξικό.



Η 22χρονη κοπέλα έμοιαζε πολύ με τον στόχο των εκτελεστών με αποτέλεσμα να δεχθεί εννιά πυροβολισμούς και να πεθάνει προτού προλάβουν να φτάσουν τα ασθενοφόρα!




Δυο άνδρες συνελήφθησαν για τον φόνο, ενώ ένας τρίτος τον οποίο καταδίωκαν οι αρχές στο Μεξικό βρέθηκε νεκρός μέσα σε ένα βαν!


https://www.dailymail.co.uk/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.