Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Τα ζώδια της Παρασκευής 9 Νοεμβρίου 2018


ΚΡΙΟΣ

Το οικονομικό σας σκέλος, θα χρειαστεί μία επανεξέταση ώστε να μπορέσετε να διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας, με υπευθυνότητα. Τα ερωτικά σας, χρειάζονται μία ανανέωση και έναν νέο τρόπο χειρισμού, για να απελευθερωθείτε από τα κλισέ που έχουν δημιουργηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εστίαση στις συμπεριφορές των γύρων σας, θα σας κάνουν πιο σταθερούς στις προσωπικές σας αντιλήψεις, εφόσον θα επιμένετε να είστε επιφυλακτικοί. Η ειλικρίνεια είναι το προτέρημα σας και χρειάζεται να βρείτε την ανάλογη ανταπόκριση, από τους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καθημερινότητα και η απόκτηση της υλικής σας ασφάλειας, θα σας κουράσει σήμερα και θα αποδιοργανώσει τις σκέψεις και τους στόχους σας. Αφήστε την ημέρα να κυλήσει, χωρίς ανατροπές και αφήστε τα σοβαρά θέματα για το προσεχές μέλλον. Βρεθείτε με φίλους και αναπληρώστε την χαμένη σας ενέργεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα σχέδια και οι ιδέες σας, κινούνται πάνω σε ένα πλάνο που έχετε οργανώσει από το παρελθόν. Σήμερα λοιπόν, μπορείτε να κάνετε μία επανεξέταση αυτών και να τα θέσετε σε λειτουργία. Η διάθεση σας, είναι πιο ανάλαφρη στην προσωπική σας ζωή και διοχετεύεται μέσα στις σχέσεις σας, αναπτερώνοντας τα αισθήματα σας.

ΛΕΩΝ

Ο έντονος συναισθηματισμός σας και οι διενέξεις του παρελθόντος, σας εγκλωβίζουν απομακρύνοντας σας, από δράσεις και ενέργειες. Οι ανασφάλειες που προκύπτουν, μειώνουν την αυτοεκτίμησή σας και αποδιοργανώνουν τις σκέψεις σας. Στραφείτε λοιπόν, προς τις εσωτερικές σας ανησυχίες και εντοπίστε τι σας επηρεάζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διεκπεραίωση των σχεδίων σας, βρίσκεται σε ενεργητική φάση, όμως χρειάζεται ακόμα χρόνος για να φτάσουν στην πραγμάτωση τους. Αξιοποιήστε τις δυνάμεις σας και δώστε τον καλύτερο σας εαυτό. Η επιθυμία, να βρεθείτε με φίλους ή κοντινά σας πρόσωπα, θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σας, σε θετικά πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Η ανταμοιβή των προσπαθειών σας, θα είναι εμφανής και θα σας αναπτερώσει την ψυχολογία. Η απόφαση να συνεχίσετε να προσπαθείτε, θα ξεκαθαρίσει τις σκέψεις που σας αποδιοργανώνουν. Η τάση, να διασκεδάσετε και να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας αποφορτίσει συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία αναγκαία παράκαμψη θα πρέπει να κάνετε σήμερα, αν υπάρξουν εντάσεις με τα άτομα που σας περιβάλλουν. Η διαφυγή, είναι η λύση που πρέπει να δώσετε και να στραφείτε μόνο στην αποτελεσματικότητα των σχεδίων σας. Οι ανήσυχες σκέψεις για την εικόνα σας, μπορούν να δημιουργήσουν απρόβλεπτες συμπεριφορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανεμελιά και η παιδικότητα του χαρακτήρα σας, δεν θα πρέπει να πάρουν θέση σε σοβαρά θέματα που σας απασχολούν. Ίσως βγουν στην επιφάνεια κάποιες κρυφές καταστάσεις, του παρελθόντος, οι οποίες θα σας προξενήσουν μία δυσαρέσκεια. Αποφύγετε αρνητικές σκέψεις, που θα επηρεάσουν τα σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, είναι η κατάλληλη μέρα για να προχωρήσετε τα σχέδια σας και να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που μπορεί να βρεθούν μπροστά σας. Μιλήστε με άτομα, τα οποία μπορούν να σας δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές για όσα θέλετε να κάνετε και εμπιστευτείτε, μόνο όσους κατέχουν τις γνώσεις για να σας καθοδηγήσουν σωστά. Στα συναισθηματικά σας, μπορείτε να ξεπεράσετε πολύ πιο εύκολα σημαντικά ζητήματα μέσα στις σχέσεις σας και να κατανοήσετε περισσότερο και τη στάση των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η απαιτούμενη σοβαρότητα, θα κινήσει με επιμέλεια τα επαγγελματικά σας σχέδια και θα αποδώσουν τους καρπούς που επιθυμείτε. Παρατηρήστε τις συμπεριφορές και την κριτική των γύρω σας, λαμβάνοντας έτσι τις σωστές αποφάσεις. Η αποδοχή που θα υπάρξει από το κοντινό σας περιβάλλον, θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι επιθυμίες και τα όνειρά σας, μπορούν να προχωρήσουν ευκολότερα σήμερα και να επηρεάσουν θετικά την πορεία της ζωής σας. Ακολουθείστε το ένστικτο και την διαίσθηση που διαθέτετε, για να χαράξετε με σιγουριά το μέλλον σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.