Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Στο πατρικό του Κατσίφα έφτασε η σορός του τυλιγμένη με την ελληνική σημαία (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)



Στους Βουλιαράτες Ηπείρου, βρίσκεται πλέον η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Η σορός του 35χρονου ομογενούς, καλυμμένη με την ελληνική σημαία μεταφέρθηκε πριν από λίγo στο πατρικό του σπίτι, όπου και θα παραμείνει μέχρι και αύριο.

Μετά από 11 ημέρες ταλαιπωρίας των γονιών και ασέβειας προς τον νεκρό από τις αλβανικές Αρχές η σορός έφτασε λίγο μετά τις 16:00 της Τετάρτης στο χωριό.

Γονείς, συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα στο πατρικό του προκειμένου να θρηνήσουν και να αποχαιρετήσουν τον 35χρονο.

Στις 13.00 τοπική ώρα το μεσημέρι της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία και θα ακολουθήσει η ταφή του 35χρονου στο κοιμητήριο του χωριού.



Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας φορά στρατιωτική περιβολή ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ θα ταφεί με τα στρατιωτικά ρούχα του.



Τραγικοί «πρωταγωνιστές» ο πατέρας του ,η μητέρα του, οι αδερφές του αλλά και όλο το χωριό που έχει βυθιστεί στο πένθος.

Φωτογραφίες από το epirus-tv-news.gr





Χιλιάδες κόσμου αναμένονται να βρεθούν στους Βουλιαράτες για να πουν το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Κατσίφα. 

Τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυξημένα  τόσο στα σύνορα Ελλάδας – Αλβανίας όσο και στο χωρίο.  

Μέχρι στιγμής δεκάδες πούλμαν έχουν ναυλωθεί προκειμένου να παραστούν στην κηδεία άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.