Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Φίλης: Οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ έχουν κάνει τον κύκλο τους - Πρέπει να αποφασιστεί πλέον πως θα προχωρήσουμε



Το θέμα «Πάνος Καμμένος» ζητήθηκε - όπως αναμενόταν - χθες Πέμπτη στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Υπ. Άμυνας να δέχεται τα πυρά από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ ο Νίκος Φίλης έβαλε την Πέμπτη για άλλη μια φορά στο στόχαστρό του τον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, τονίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, «πως ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχουν κάνει τον κύκλο τους».

«Πρέπει να αποφασιστεί πλέον πως θα προχωρήσουμε» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος προς το Μαξίμου. Μάλιστα, φέρεται να μίλησε «για τη φθορά» που υπάρχει, και για την ανάγκη να αντιμετωπιστεί το ζήτημα. 

«Στις ΗΠΑ έχει τυφώνα που δεν λέγεται Καμμένος, αλλά Μάικλ», είπε πάντως χαριτολογώντας ο πρωθυπουργός εξερχόμενος από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνεδρίαση της ΠΓ, σε μια προσπάθεια να αποκλιμακώσει την ένταση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, μεταξύ άλλων, τονίστηκε ότι παραμένει η δέσμευση που έχει δώσει ο Πάνος Καμμένος στον πρωθυπουργό ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση έως τον Μάρτιο.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.