Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Μοντέλο γέννησε 14 ώρες μετά την επίδειξη εσωρούχων της Ριάνα και δίχασε το Internet!! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Απίστευτο κι όμως αληθινό! Έκανε πασαρέλα για τα... μάτια της Ριάνα και λίγες ώρες μετά έφερνε στον κόσμο τον "βασιλιά" της!


Το κλείσιμο της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη κάνουν κατά παράδοση πολυτελείς μάρκες. Η Ριάνα άδραξε αυτή την τιμή για να προσφέρει ένα θέαμα σχεδόν μισής ώρας – σπάνια μεγάλη διάρκεια – σε μια τεράστια αίθουσα των πρώην ναυπηγείων του Μπρούκλιν.

Να μείνουμε λίγο στο μητέρα όμως. Κι αυτό διότι ένα από τα μοντέλα που συμμετείχαν στην επίδειξη, η Slick Woods, ήταν… λιγάκι έγκυος! Μόλις 14 ώρες μετά το ντεφιλέ, βρισκόταν στην αίθουσα τοκετού, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η σειρά εσωρούχων της έγινε παγκόσμιο θέμα συζήτησης, σε ένα ντεφιλέ που απέπνεε ελευθερία και αποδείκνυε ότι η γυναίκα μπορεί να είναι ταυτόχρονα γλυκιά και μοιραία, μητέρα και αισθησιακά ακαταμάχητη.



Τον «βασιλιά» της, όπως η ίδια έγραψε στο Instagram, ανακοινώνοντας την γέννηση του παιδιού της.

Νωρίτερα, οι φωτογραφίες και τα βίντεο από την πασαρέλα της εγκύου έκαναν τον γύρο του κόσμου, διχάζοντας -όπως πάντα- το ίντερνετ. 



Άλλοι επικροτούσαν την κίνησή της να συμμετάσχει στην επίδειξη, μιλώντας για πράξη θάρρους και επαγγελματισμού, ενώ άλλοι την κατέκριναν για το ότι συμμετείχε σε μια τόσο απαιτητική επαγγελματική υποχρέωση ενώ απείχε μια… ανάσα από το μαιευτήριο.



Δείτε τις εικόνες από την επίδειξη της Ριάνα


slickwoods gave birth to a baby boy named saphir 14 hours after walking the savagexfenty show, AMAZING








Δείτε την ανάρτησή της


Η διακόσμηση στην επίδειξη εσωρούχων της Ριάνα, σε μεταμοντέρνο στιλ που υμνούσε τα πράσινα φυτά, από κάκτους έως σαλάτες υδροπονικής καλλιέργειας, μερικές φορές σε γλάστρες πάνω σε ράφια, μερικές φορές κάτω από τεράστιες γυάλινες φούσκες, όλα πάνω σε μια πασαρέλα από τεχνητό χλοοτάπητα που μόλις που φωτιζόταν, έκλεψε την παράσταση!




Όσο για τα εσώρουχα, υπήρχαν για όλα τα γούστα, από το άκρως θηλυκό έως το αρσενικό, και σε όλα τα χρώματα: από τις λευκές ανάλαφρες μεταξωτές πιζάμες έως τον μαύρο κορσέ που φθάνει ακριβώς κάτω από το γυμνό στήθος, κομπινεζόν από δαντέλα, καλτσοδέτες, ένα unisex σύνολο με boxer και tee shirt, περίτεχνα εσώρουχα σε παστέλ χρώματα.


Πηγή: independent.co.uk
Φωτογραφίες: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.