Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Άδωνις: «Η Ντόρα Μπακογιάννη θα μιλήσει στον Ερντογάν για τους Έλληνες στρατιωτικούς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ντόρα Μπακογιάννη μεταβαίνει στην Τουρκία για την ορκωμοσία Ερντογάν
κι ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκαλύπτει πως η "γαλάζια" βουλευτής πηγαίνει με... ατζέντα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, έχει δεχθεί πρόσκληση για να δώσει το παρών στην αυριανή (σ.σ. Δευτέρα, 09.07.2018) ορκωμοσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

Η ίδια την αποδέχθηκε, με την όλη υπόθεση να μην ξεφεύγει από την… εσωτερική πολιτική κόντρα!

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό χθες, Σάββατο, πως η βουλευτής της ΝΔ δέχθηκε την πρόσκληση, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, σχολίασε το γεγονός στο Twitter, αναφέροντας πως η Ντόρα Μπακογιάννη «πάει να υποβάλει τα σέβη της στον Σουλτάνο«.

Η ίδια απάντησε, ωστόσο για το ζήτημα μίλησε το πρωί της Κυριακής και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Για την ακρίβεια όχι μόνο μίλησε, αλλά προέβη και σε αποκαλύψεις.

Κι αυτό, αφού συνέδεσε την επίσκεψη αυτή της «γαλάζιας» βουλευτού και του Δημήτρη Αβραμόπουλου, με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

Τον Δημήτρη Κούκλατζη και τον Άγγελο Μητρετώδη, που βρίσκονται φυλακισμένοι στην γειτονική χώρα περισσότερο από 4 μήνες πια, αφού συνελήφθησαν την 01.03.2018, στα σύνορα των δύο χωρών, στον Έβρο.

Άδωνις: «Η Ντόρα Μπακογιάννη θα μιλήσει στον Ερντογάν για τους Έλληνες στρατιωτικούς»

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα, στον ΣΚΑΪ: 
«Πρέπει να κάνουμε μια εκστρατεία να απελευθερωθούν αυτά τα δύο παιδιά γρήγορα. Όπου μπορούμε να πιέσουμε. Πρέπει να ανοίξουμε όλες τις πόρτες για να απελευθερωθούν αυτά τα δύο παιδιά. Είναι υποχρέωσή μας.Και υπό την έννοια αυτή, είναι πολύ σωστό που ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Ντόρα Μπακογιάννη θα είναι εκεί στην ορκωμοσία του Ερντογάν. Για να τον πιάσουν να του μιλήσουνε! Να του πούνε άσε τα δύο παιδιά. Είναι τελείως βέβαιο ότι και ο κύριος Αβραμόπουλος και ιδιαίτερα η κυρία Μπακογιάννη, σε όποια στιγμή τους δοθεί η ευκαιρία να μιλήσουν στον Ερντογάν, το πρώτο που θα του πουν θα είναι γι’ αυτά τα δύο παιδιά.Και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως πρέπει να κρατάμε τους διαύλους ανοιχτούς και να πιέσουμε την Τουρκία όσο μπορούμε».
Δείτε όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.