Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

Θεωρίες συνωμοσίας και μυστηρίου για την Μελάνια Τραμπ

Μια εικόνα επανέφερε τις θεωρίες συνωμοσίας για την Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Μελάνια Τραμπ.


“Εξαφανισμένη” η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εδώ και σχεδόν έναν μήνα. Ποια είναι τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οι φήμες για μια «fake» Μελάνια Τραμπ ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο. Και οι φωτογραφίες από την επίσκεψή της με τον Ντόναλντ Τραμπ στις Βρυξέλλες τις επανέφεραν στο προσκήνιο.

Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια Τραμπ έφτασαν στις Βρυξέλλες νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, οι φωτογράφοι τους απαθανάτισαν τη στιγμή που έβγαιναν από το Air Force One.

Και δεν χρειάστηκε να περάσει πολύς χρόνος για να επιστρέψουν οι θεωρίες συνωμοσίας για τη «fake» Μελάνια Τραμπ.

Οι υποστηρικτές της θεωρίας συνωμοσίας τόνισαν ότι δεν έμοιαζε με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Υποθέτουν ότι αυτή είναι η απόδειξη ότι έχει σωσία.
.
Η Μελάνια Τραμπ και οι φήμες μετά το πρόβλημα υγείας

Οι νέοι ισχυρισμοί έρχονται λίγους μήνες αφότου η Μελάνια Τραμπ εξαφανίστηκε από το προσκήνιο μετά την ανακοίνωση ότι έκανε επέμβαση για μια πάθηση στο νεφρό.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έμεινε στο νοσοκομείο για 5 νύχτες και επέστρεψε στον Λευκό Οίκο στις 19 Μαΐου για να αναρρώσει. Δεν την είχε δει κανείς για ένα μήνα.

Η απουσία της προκάλεσε απίστευτες φήμες, με πολλούς να πιστεύουν ότι η ασθένειά της χρησιμοποιήθηκε ως δικαιολογία. Ίσως για να καλύψει το γεγονός ότι είχε μετακομίσει πίσω στον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη με τον 12χρονο γιος της Barron ή ότι είχε υποβληθεί σε λίφτινγκ.Προβολή εικόνας στο TwitterΠαρά τις ανεξέλεγκτες εικασίες, το προσωπικό του Λευκού Οίκου αρνήθηκε να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για την ασθένεια της Μελάνια Τραμπ, την επέμβαση και την ανάρρωσή της.

Ήταν τον Οκτώβριο του 2017 που οι θεωρίες για σωσία της πήραν φωτιά μετά τη θεωρία που δημοσίευσε η κωμικός Andrea Wagner Barton στο facebook.
Εκείνοι που πιστεύουν τη θεωρία υποστηρίζουν πως απόδειξη είναι οι αλλαγές στην εμφάνισή της. Ορισμένοι μάλιστα έχουν παρατηρήσει την απίστευτη ομοιότητα ανάμεσα σε μια πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών και τη Μελάνια Τραμπ.
Η Μελάνια Τραμπ, σύμφωνα με τη θεωρία, έχει σωσία που παίρνει τη θέση της σε δημόσιες εκδηλώσεις σε συγκεκριμένες περιόδους. Έχει τροφοδοτηθεί από την τάση της να φορά γυαλιά ηλίου, ρούχα και αξεσουάρ που συχνά καλύπτουν μέρος του προσώπου της.

Εκείνοι που πιστεύουν αυτή τη θεωρία αναφέρουν ότι η πρώτη κυρία αλλάζει την εμφάνισή της ως «απόδειξη», ενώ ορισμένοι έχουν επίσης επισημάνει μία πράκτορα μυστικής υπηρεσίας που έχει ασυνήθιστη ομοιότητα με την κ. Trump.

Σύμφωνα με τη θεωρία, η κ. Trump έχει διπλό σώμα που παίρνει τη θέση της σε δημόσιες εκδηλώσεις σε συγκεκριμένες περιόδους και έχει τροφοδοτηθεί με ρούχα, 
αξεσουάρ και  γυαλιά ηλίου που συχνά καλύπτουν μεγάλο μέρος του προσώπου της.

Αλλά η Πρώτη Κυρία δεν είναι η μοναδική διασημότητα που έχει κατηγορηθεί για κάτι τέτοιο.

Το 2016 υπήρχαν ισχυρισμοί ότι η Χίλαρι Κλίντον είχε αντικατασταθεί από άλλο σώμα  έστω και ολόγραμμα αφού κατέρρευσε σε μνημόσυνο για τις 9/11 στη Νέα Υόρκη μετά από μάχη με πνευμονία.

Και νωρίτερα φέτος, μερικοί θεωρητικοί ισχυρίστηκαν ότι ένα παράξενο βίντεο του Meghan Markle που εμφανίζεται ως "σφάλμα" ήταν απόδειξη ότι η  δούκισσα του Sussex είχε αντικατασταθεί από ένα ρομπότ .

Πηγή: News.com.au

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.