Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

«Κομπίνα» με εκατοντάδες πλαστά ασφαλιστήρια αυτοκινήτων στην Καλαμάτα !!!

Κομπίνα για την εξαπάτηση ιδιοκτητών αυτοκινήτων είχε στήσει μια 45χρονη στην Καλαμάτα, που τους τροφοδοτούσε με πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια.


Η ίδια ήταν έμπειρη στον κλάδο των ασφαλειών, αφού υπήρξε διευθύντρια ασφαλιστικής εταιρίας από το 2007 ως το 2015, που άνοιξε δικό της γραφείο με έδρα το σπίτι της και είχε καταφέρει να αποκτήσει ένα τεράστιο πελατολόγιο.

Τότε, ήταν που σκέφτηκε ότι μπορεί να εισπράττει τα ασφάλιστρα χορηγώντας πλαστά ασφαλιστήρια, χωρίς να καταλάβει κάποιος το παραμικρό.

Ολα πήγαιναν καλά ως τον περασμένο Μάιο, που σύμφωνα με την Espresso, κάποιοι πελάτες ενεπλάκησαν σε τροχαία και χρειάστηκε να επικοινωνήσουν με την ασφαλιστική τους εταιρία ή υποβλήθηκαν σε έλεγχο και έγινε διασταύρωση με τη βάση δεδομένων της Τροχαίας. 

Ετσι αποκαλύφθηκε ότι τα συμβόλαια που είχαν στα χέρια τους ήταν πλαστά και τα οχήματά τους ανασφάλιστα.

H Ασφάλεια Καλαμάτας, διαπίστωσε μετά από έρευνα, ότι η 45χρονη είχε εκδώσει τουλάχιστον 162 πλαστά ασφαλιστήρια και είχε βάλει στο χέρι 45.930 ευρώ!

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο υπολογιστές και πλήθος πλαστών συμβολαίων. 

Σε βάρος της ασφαλίστριας σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και απάτη, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η έρευνα για τη δράση της συνεχίζεται.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.