Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

Ανατροπή λεωφορείο του ΚΤΕΛ στις Σέρρες με 14 τραυματίες


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το λεωφορείο του ΚΤΕΛ εξετράπη της πορείας του, ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Δράμα - Αθήνα.

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Δράμας ανετράπη στο 18ο χλμ της Ε.Ο. Δράμας - Αμφίπολης στο ύψος του χωριού Συμβολή, στις Σέρρες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 14 άτομα.

Το λεωφορείο εξετράπη της πορείας του λίγο πριν τις 6 το πρωί, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Δράμα. Σύμφωνα με την αστυνομία, εξετράπη δεξιά της πορείας του και ανετράπη μέσα σε χωράφι.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα η αστυνομία και η πυροσβεστική. Τα άτομα, ωστόσο, οι 13 επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου, είχαν βγει από το όχημα, πριν την άφιξη της πυροσβεστικής. Το λεωφορείο δεν είχε άλλους επιβάτες, εκτός από τα 13 άτομα.
Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τα άτομα στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Δράμας ο οδηγός έχει χτυπήσει στο κεφάλι, όχι όμως σοβαρά, και άλλες δύο γυναίκες είναι με κάταγμα στα χέρια. Οι υπόλοιποι επιβάτες είναι με αμιχές.


Από τις αστυνομικές αρχές ερευνώνται τα αίτια κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο.

ΠΗΓΗ voria.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.