Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Τα ζώδια της Τρίτης 10 Ιουλίου 2018



ΚΡΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας υπάρχει μία άνοδο, λόγω της κριτικής σας άποψης, η οποία είναι αρκετά συγκροτημένη και σας οδηγεί σε σωστές αποφάσεις. Η λάμψη, που διαχέεται στο γύρω περιβάλλον, επιβεβαιώνει την αξία σας και την διαυγή επιχειρηματικότητά σας. Μία ευγένεια και μία θαλπωρή προς τον σύντροφό σας, θα εκφράσετε, σήμερα, ώστε να οδηγήσετε την σχέση σας, σε ευχάριστα επίπεδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή σας, σήμερα, δεν σας επιτρέπει να λάβετε μέρος σε συζητήσεις σοβαρού περιεχομένου και να υποστηρίξετε την άποψή σας. Αποφύγετε, όσο μπορείτε καταστάσεις που απαιτούν την σκέψη σας συγκροτημένη και ασχοληθείτε επιφανειακά με θέματα. Αφήστε, τα κύρια θέματα για άλλη μέρα. Χαλαρώστε, με δραστηριότητες που σας προσφέρουν ευεξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρατηρείστε, τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας, χωρίς συναισθηματική επιρροή, διατηρώντας την ψυχραιμία σας και την καθαρή σας σκέψη. Μπορεί, να διαπιστώσετε, καταστάσεις παρασκηνίων, οι οποίες απαιτούν διαύγεια σκέψης, ώστε να φτάσετε σε αληθινά συμπεράσματα, χωρίς να αφεθείτε σε συμπεράσματα που δεν ισχύουν. Η σχέση με τον σύντροφό σας, θα έχει έναν ιδιόρρυθμο χαρακτήρα, σήμερα, λόγω της έλλειψης εμπιστοσύνης στον εαυτό σας, στηριχτείτε στις δυνατότητές σας, εξάλλου είστε ικανά άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφήστε, ελεύθερο τον εαυτό σας, αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο που θα σας εξελίξει επαγγελματικά. Είστε, δυναμικά άτομα και μπορείτε να αξιολογήσετε τις καταστάσεις, και να τις οδηγήσετε σε ένα θεμιτό αποτέλεσμα. Η κατανόηση και η συμφιλιωτική διάθεση, θα σας ωθήσουν να πλησιάσετε τον σύντροφό σας και να δώσετε μία νότα χαράς, στην σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Ο δυναμισμός σας και η ηγετική σας στάση, είναι τα κίνητρα που σας ωθούν, να αναδείξετε τις ικανότητές σας και να κλείσετε συμφωνίες με θετικά αποτελέσματα. Προσοχή, μην περάσετε τα όρια της ευγενής άμιλλας, στοχεύοντας μόνο στα σχέδιά σας. Κάποια συνάντηση, που μπορεί να έχετε προγραμματίσει να συμβεί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα ανάδειξη τον δοτικό σας χαρακτήρα και τις ηθικές σας αξίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, η διάθεσή σας, είναι αρκετά ευχάριστη, ώστε να σχεδιάσετε πράγματα για το μέλλον σας, με μεγάλη σοβαρότητα και ευκρίνεια. Η θετική ενέργεια, που σας διέπει, είναι αρκετά ισχυρή για να σας οδηγήσει στο καλύτερο για σας. Προβλήματα, που έχουν προϋπάρξει με οικεία σας πρόσωπα, θα θελήσετε με αρμονία και γαλήνη να δώσετε την λύση τους.

ΖΥΓΟΣ

Παρ ότι, ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας θα απορροφήσει διευθετώντας υποχρεώσεις οικονομικού τύπου, μπορεί όμως από την άλλη, η μέρα σας να στιγματιστεί, με την ανακάλυψη παρασκηνιακών καταστάσεων. Διατηρείστε, καθαρή την σκέψη σας, για να βγάλετε σωστά συμπεράσματα. Εμπιστευθείτε, την διαίσθησή σας, σε θέματα που αφορούν την σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στρέψτε, την προσοχή σας στις συμπεριφορές των γύρων σας και αξιολογήστε τις. Η εστίαση αυτή, θα βοηθήσει στην εξέλιξη των σχέσεων μαζί τους και στην κοινή πορεία που έχετε χαράξει. Το να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, απέναντι στον σύντροφό σας, θα είναι κάτι εκτιμητέο και θα δώσει τα περιθώρια να επαναπροσδιορίσετε την σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί, η μέρα, να σας φανεί κουραστική, λόγω των υποχρεώσεων που έχετε επωμιστεί και πρέπει να αποπερατωθούν, αλλά αυτό σας χαρακτηρίζει ως υπεύθυνα άτομα. Κρατήστε, λίγο χρόνο και για τον εαυτό σας, και χαρίστε του, αυτό που του αξίζει. Προσπαθήστε, να αποφύγετε σοβαρές προτάσεις, διότι η διάθεσή σας, δεν βρίσκεται στην κατάλληλη ετοιμότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, οι σκέψεις σας, θα έχουν να κάνουν με το άμεσο μέλλον σας και με ποιον τρόπο θα το οδηγήσετε σε θετικά αποτελέσματα. Η οργάνωση και η μεθοδικότητα, είναι το βάθρο που θα σας φέρουν στην ευδαιμονία. Θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα, ο ελεύθερος χρόνος σας και πως θα τον αξιοποιήσετε, με αποτέλεσμα να περάσετε ευχάριστες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο συναισθηματισμός σας και η έλλειψη αυτοπεποίθησης, θα σας περιορίσουν τις σκέψεις σας, κρατώντας σας μακριά από υπεύθυνες εργασίες. Προσπαθήστε, όσο πιο ήπια γίνεται, να αντιμετωπίσετε τα επαγγελματικά σας, αποφεύγοντας πιέσεις και εντάσεις. Μείνετε στο σπίτι, όπου αισθάνεστε ασφάλεια και ασχοληθείτε με πράγματα που σας χαλαρώνουν, κάντε αυτό που έχετε ανάγκη.

ΙΧΘΥΕΣ

Η κινητικότητά σας, σήμερα, στον χώρο εργασία σας, θα είναι αρκετά έντονή και θα προσπαθήσετε να εκφράσετε τις ιδέες σας και τα σχέδιά σας. Πρέπει, να λάβετε υπόψιν σας ότι η μέρα, δεν ευνοεί την τήρησή τους και θα σας ταλαιπωρήσει. Μπορείτε, απλά να τους υποδείξετε το πρόγραμμά σας, χωρίς να επιμείνετε στην αποπεράτωση του, αφήστε το για άλλη μέρα. Οι προσωπικές σας σχέσεις, σήμερα μπορεί να είναι αρκετά επιφανειακές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.