Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Πεδίο μάχης η Κάνιγγος μεταξύ ΜΑΤ και οπαδών - Μολότοφ, χημικά και τραυματισμοί (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε χθες το βράδυ το κέντρο της Αθήνας.

Επεισόδια σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Παρασκευής αρχικά στην πλατεία Καραϊσκάκη και αργότερα στην Κάνιγγος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην πλατεία Καραϊσκάκη και ειδικότερα κοντά στον σύνδεσμο φιλάθλων του ΠΑΟΚ, άγνωστα άτομα επιτέθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έβαλαν φωτιά και σε κάδους απορριμμάτων.

Τα επεισόδια έληξαν έπειτα από λίγη ώρα, ενώ αργότερα προκλήθηκε νέα ένταση στην πλατεία Κάνιγγος, με οπαδούς να πραγματοποιούν επιθέσεις εναντίον αστυνομικών δυνάμεων, που προσπάθησαν να τους απωθήσουν κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών.







Δείτε τα βίντεο με τα επεισόδια στην Ακαδημίας και τους γύρω δρόμους:... 



Στην πλατεία Καραϊσκάκη
Νωρίτερα, είχαν ξεσπάσει σοβαρά επεισόδια στην πλατεία Καραϊσκάκη μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και των ΜΑΤ.

Ομάδα περίπου 200 ατόμων που είχαν συγκεντρωθεί στον σύνδεσμο φίλων ΠΑΟΚ για «περιφρούρηση» του χώρου, ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος το Σάββατο με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, έφυγαν από το σημείο και κατευθύνθηκαν στην πλατεία Καραϊσκάκη όπου επιτέθηκαν με φωτοβολίδες και μολότοφ κατά των αστυνομικών. Στη συνέχεια αποχώρησαν και επέστρεψαν στον σύνδεσμό τους.



Αλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι οπαδοί των ερυθρολεύκων προσπάθησαν να πάνε μέχρι τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ κοντά στην Ομόνοια, όπου βρίσκονταν αρκετοί οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης.


Υπήρξαν συμπλοκές και κυνηγητό αλλά παρενέβη η αστυνομία και, προς στιγμήν, αποκαταστάθηκε η τάξη διότι στη συνέχεια οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.