Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Τα ζώδια της Τετάρτης 2 Μαΐου 2018




ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα εμφανιστούν στο προσκήνιο θέματα που σας έχουν απασχολήσει από το παρελθόν και παρασκήνια θα βγουν στην επιφάνεια που θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε. Εστιάστε όλη την ενέργειά σας και στην επίλυση του θέματος χωρίς να αφήσετε τίποτα να σας αποσπάσει την προσοχή. Από την μία σας βγαίνουν από μέσα σας έντονες ερωτικές παρορμήσεις και από την άλλη αποζητάτε να τοποθετηθούν τα πράγματα στην θέση τους, με τον σύντροφό σας. Λειτουργήστε με τον τρόπο που λέει η καρδία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ειλικρινής διάθεση που σας διακατέχει σήμερα δίνει το έναυσμα για ξεκαθαρίσματα που χρειάζονται να γίνουν στον επαγγελματικό σας χώρο. Οι κινήσεις σας αυτές να είστε σίγουροι ότι θα φέρουν τις καλύτερες συνεργασίες, εξάλλου έχετε κάνει αρκετή δουλειά μέχρι τώρα. Η διάθεση αυτή θα μεταφερθεί και στον ερωτικό σας τομέα και οι στιγμές που θα επέλθουν με τον σύντροφό σας θα είναι θετικές και θα σας ανανεώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι υποχρεώσεις που σας ακολουθούν όλο αυτό τον καιρό και οι διεκπεραιώσεις στις που πρέπει να εκπληρώσετε σας έχουν κουράσει και σας έχουν χαλάσει την διάθεση. Αποσυμφορήστε λίγο την κατάσταση με το να τις διαμοιράσετε και να ασχοληθείτε λίγο με τον εαυτό σας. Ο σύντροφός σας θέλει την προσοχή σας σήμερα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να του εξηγήσετε τι ακριβώς σας συμβαίνει. Αν μιλήσετε με ειλικρίνεια θα σας καταλάβει και θα σας δώσει το χρόνο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το διάστημα ξεκινάει ένα πρόγραμμα που ζητάει από εσάς αρκετή οργάνωση και προσοχή. Η πορεία που θα χαράξετε θα είναι μέσα σε πλαίσια αρκετής δουλειάς και χρειάζεται καθαρότητα σκέψης, εστιάστε μόνο σε αυτό, εξετάστε τα στοιχεία που είναι απαραίτητα και αφήστε τον χρόνο να κυλήσει. Η διάθεση σας είναι σε συνάρτηση με την νέα σας επαγγελματική αρχή και η σκέψη να κινηθείτε για όσα επιθυμείτε και να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας, σας αξίζει.

ΛΕΩΝ

Η επιθυμία σήμερα να στραφείτε στον εαυτό σας και να απομονωθείτε είναι το μόνο που σας απασχολεί και μπορεί να σας κουράσει το γύρω περιβάλλον σας. Κρατηθείτε διακριτικά μακριά από όσα είναι απαιτητικά σήμερα και φροντίστε τον εαυτό σας. Ίσως έτσι απομακρυνθείτε και από εντάσεις ή παρασκήνια που θα παρουσιαστούν κυρίως στα επαγγελματικά σας λόγω συναισθηματικής φόρτισης. Αναζητήστε τους χώρους που σας προσφέρουν ασφάλεια και εστιάστε μέσα σας σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα δεν είναι η κατάλληλη να πάρετε αποφάσεις και να καθορίσετε με αυτές το μέλλον, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας. Λειτουργήστε σήμερα πιο διαλλακτικά και ήρεμα, διότι μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με τους γύρω σας. Έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε σήμερα με άτομα που αγαπάτε και οι κινήσεις που θα κάνετε θα είναι ανάλογες, εμπιστευτείτε όσα σας προβληματίζουν σε κοντινά σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα θα κυλίσει με ευχάριστες εξελίξεις, η προσωπική σας ακτινοβολία εκπέμπεται στον χώρο εργασίας σας και τα πράγματα παίρνουν από μόνα τους θετική τροπή. Μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα όσα θέλετε να πετύχετε. Στις σχέσεις σας, η γλυκύτητα των τρόπων σας και η ζεστασιά σας θα βοηθήσουν σήμερα αρκετά την επαφή με τους γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο εκνευρισμός δεν βοηθάει καθόλου τον επαγγελματικό σας τομέα, και μπορεί να φέρει εντάσεις με τους γύρω σας. Ο ψυχικός σας κόσμος βρίσκεται σε ανησυχία και δεν μπορείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, τα οποία μπορεί να είναι αρκετά έντονα σήμερα. Όλο αυτό το σύνολο μεταθέτεται στον σύντροφό σας, ο οποίος δεν είναι σε θέση να το αποδεχτεί. Ξανασκεφτείτε και πράξτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα ανακαλύπτοντας κρυφές καταστάσεις που προϋπήρχαν στο παρελθόν ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας, θα κατανοήσετε περισσότερα για σχέδια που έχετε. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα μην σας επηρεάσει ψυχολογικά, απλά να θυμάστε ότι τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν. Η ανασφάλεια και η ευαισθησία θα εμφανιστεί και στον προσωπικό σας τομέα και οι ανακαλύψεις θα πάρουν και εκεί θέση. Μην παρασυρθείτε όμως και βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ενέργειες που θα κάνετε σήμερα θα βοηθήσουν στην ανακοίνωση και εξωτερίκευση των νέων σχεδίων σας, τα οποία στέκονται πάνω σε μία βάση σταθερών σκέψεων. Η αλληλοκατανόηση και η συμφιλίωση μέσα στις σχέσεις σας, θα σας βοηθήσουν να ηρεμίσετε και να βελτιώσετε αρκετά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα εστιάστε αρκετά σε επαγγελματικά σας ζητήματα που θα πρέπει να δείξετε αρκετή σοβαρότητα και να προσέξετε μέσα σε συνεργασίες. Όλα κρίνονται για σας το διάστημα αυτό στην καριέρα σας και είναι σημαντικό να δείξετε τις ικανότητές σας σωστά. Στα συναισθηματικά σας, προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δείτε με άλλο πρίσμα θέματα που σας απασχολούν, ελάτε κοντά με άτομα τα οποία μπορούν να εκτιμήσουν τις προσπάθειες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Με καλύτερη διάθεση σήμερα, νέα ξεκινήματα που σας απασχολούν όλο αυτό τον καιρό ήρθε η ώρα να τα προχωρήσετε. Η δουλεία σας όλο αυτό το διάστημα παρουσίαζε μικρές πτώσεις και σας παρέσυρε συναισθηματικά, τα πράγματα αλλάζουν και παίρνουν θετική τροπή. Η αλλαγή της διάθεσής σας επηρεάζει και τις σχέσεις σας, που σήμερα μπορείτε να ξεκαθαρίσετε αρκετά πράγματα που επιθυμείτε να αλλάξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.