Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Εντυπωσιακές εικόνες από τις ασκήσεις του Π.Ν. στο Αιγαίο!




Στη διεξαγωγή των προγραμματισμένων εθνικών τεχνικών ασκήσεων «ΑΣΤΡΑΠΗ 4/18», «ΟΡΜΗ 3/18», «ΒΡΟΝΤΗ 2/18», «ΑΙΓΙΑΛΟΣ 2/18» και «ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ 7/18» στην περιοχή του Αιγαίου Πελάγους, προχώρησε το Π.Ν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού οι ασκήσεις πραγματοποίηθηκαν με τη συμμετοχή φρεγατών, πυραυλακάτων, κανονιοφόρων, αρματαγωγών, υποβρυχίων, πλοίου γενικής υποστήριξης, ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού και του Στρατού Ξηράς, ομάδων της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών καθώς και της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών και αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας

Οι εν λόγω ασκήσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού και σε συνεργασία με άλλους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων, με σκοπό τη διατήρηση και ενίσχυση της επιχειρησιακής και μαχητικής ετοιμότητας και ικανότητας των συμμετεχόντων, καθώς και της διαλειτουργικότητας και διακλαδικότητας.















πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.