Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Σε προκαλώ, πάμε για εκλογές

Εκλογές εδώ και τώρα ζήτησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής στους τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας.


«Τα πράγματα νομίζω πως είναι πιο ξεκάθαρα από ποτέ. Αν οι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ εννοούν τα όσα υποκριτικά διαλαλούν, ας δοκιμαστούν. Αν θεωρούν ότι μνημόνια τέλος, ας θέσουν αυτή την άποψη στην κρίση του λαού, υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Αν βλέπουν ανάπτυξη, ας δοκιμάσουν αν την ίδια γνώμη έχουν οι πολίτες. Αν όντως πιστεύουν ότι λένε αλήθεια, ας την επαληθεύσουν στις κάλπες. Αν σέβονται όπως λένε το λαό, ας τον εμπιστευτούν. Κι αν δεν φοβούνται τη ΝΔ, ας αναμετρηθούν επιτέλους μαζί της», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν έχω αμφιβολία ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί θα σκαρφιστεί τα πάντα για λίγες ακόμη μέρες στην εξουσία», συνέχισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κατέληξε λέγοντας: «Αλλά τον προκαλώ σήμερα αν όντως πιστεύει το αφήγημά του να το δοκιμάσει στην πράξη, εκθέτοντας το στην κρίση των πολιτών».

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.